ΚΟΣΜΟΣ

Kραυγή αγωνίας από την 21χρονη Πολωνή: «Αναγνωρίζω τη φωνή σας» λέει στους γονείς της Μαντλίν

Η 21χρονη Πολωνή που ισχυρίζεται οτι είναι η εξαφανισμένη Μαντλίν
Η 21χρονη Πολωνή που ισχυρίζεται οτι είναι η εξαφανισμένη Μαντλίν

Η 21χρονη Πολωνή που ισχυρίζεται ότι είναι η Mαντλίν Μακάν κάνει συγκινητική έκκληση στους γονείς του μικρού παιδιού που εξαφανιστήκε το 2007

Η γυναίκα που πιστεύει ότι είναι η Mαντλίν Μακάν, το κορίτσι από τη Βρετανία που παραμένει αγνοούμενο εδώ και 16 χρόνια, έκανε μια συγκινητική έκκληση στους «γονείς» της, από την Καλιφόρνια όπου μετακόμισε πρόσφατα επαναλαμβάνοντας: «Πραγματικά πιστεύω ότι θα μπορούσα να είμαι η Μαντλίν».

Σε μια παγκόσμια αποκλειστική συνέντευξη, η Τζούλια Γουέντελ προσπαθεί να συγκρατήσει τα δάκρυά της καθώς εξηγεί λεπτομερώς στο RadarOnline.com τη στιγμή που παρακολούθησε ένα βίντεο της Κέιτ Μακάν να τραγουδά στη μικρή Μαντλίν και αμέσως αναγνώρισε τη φωνή της, ως κάποια από την παιδική της ηλικία.

H συνέντευξη της 21χρονης Πολωνής

«Θέλω να πω κάτι στην Kέιτ Μακάν: Άκουσα ένα τραγούδι που τραγούδησες στην κόρη σου Mαντλίν», είπε η Γουέντελ. «Όταν ακούω τη φωνή σου — από ταινίες, από συνεντεύξεις — νιώθω ότι ξέρω πραγματικά αυτή τη φωνή, τη φωνή σου. Πιστεύω πραγματικά ότι θα μπορούσα να είμαι η Μαντλίν».

Η 21χρονη Γουέντελ περιμένει με αγωνία τα αποτελέσματα DNA για να αποκαλύψει την οικογενειακή της καταγωγή. Παραμένει πεπεισμένη οτι είναι η Βρετανίδα που εξαφανίστηκε σε ηλικία τριών ετών, ενώ έκανε διακοπές με την οικογένειά της στην Πορτογαλία το 2007.

Στην πρώτη της συνέντευξη αφότου ενθάρρυνε την αναζήτηση για τη Mαντλίν σε έναν πλέον διαγραμμένο λογαριασμό στο Instagram, η Γουέντελ έδειξε περήφανα στο RadarOnline.com αυτό που είπε ότι είναι τα κρίσιμα στοιχεία που αγνοούν οι ερευνητές: κρεατοελιές στα ίδια σημεία που είχε η Μαντλίν καθώς και μια παρόμοια κηλίδα στο μάτι της.

H Tζούλια Γουέντελ

Μια απογοητευμένη Γουέντελ είπε ότι η Ιντερπόλ και οι υπηρεσίες επιβολής του νόμου σε τρεις διαφορετικές χώρες αγνόησαν τους συγκλονιστικούς ισχυρισμούς της, όπως είναι μεταξύ άλλων οι αναμνήσεις επίθεσης από τον ύποπτο και οι αμφιβολίες οτι οι γονείς με τους οποίους μεγάλωσε είναι οι πραγματικοί της γονείς.

«Αν δεν είμαι η Mαντλίν Μακάν, ξέρω ότι μπορώ να ανοίξω ξανά αυτήν την υπόθεση», είπε η Γουέντελ στη δημοσιογράφο του RadarOnline.com, Σαμάνθα Μπένιτζ αναγνωρίζοντας τον ύποπτο ως έναν άνδρα που ονομάζεται Πίτερ που ταίριαζε με ένα σύνθετο σκίτσο που αποκάλυψε στο findmadeleine.com.

«Προσπάθησα να μιλήσω σε πολλές αρχές από το 2022. Μίλησα με την πρεσβεία στην Πολωνία, την πρεσβεία στην Πορτογαλία, την πρεσβεία στην Αγγλία, τη Μητροπολιτική Αστυνομία με την επιχείρηση Grange, τη μακροχρόνια επιχείρηση της βρετανικής αστυνομίας πολλών εκατομμυρίων δολαρίων για να μάθω τι συνέβη με τη Mαντλίν, με την Interpol, την πολωνική αστυνομία, την πορτογαλική αστυνομία… αλλά κανείς δεν με άκουσε».

Μία συναισθηματική Γουέντελ απευθύνθηκε στην Κέιτ και τον Τζέρι Μακάν «Έχω ένα μήνυμα για την οικογένειά σας… Θέλω να πω ότι πραγματικά πιστεύω ότι μπορεί να είμαι η Mαντλίν, η κόρη σας, αλλά αν δεν είμαι, είμαι πάνω από 100% σίγουρη ότι το άτομο που με κακοποίησε εμπλέκεται, επειδή αναγνωρίζω την εικόνα από τον ιστότοπο findmadeleine.com»

Η κοπέλα απομακρύνθηκε από την πατρίδα της την Πολωνία νωρίτερα αυτό το μήνα και μετακόμισε στην ασφάλεια ενός σπιτιού στο Λος Άντζελες μαζί με την ιδιωτική ντετέκτιβ και μέντιουμ με έδρα την Καλιφόρνια, δρ Φία Γιόχανσον, αφού έλαβε απειλές και ποταπά σεξουαλικά μηνύματα στο διαδίκτυο. Σε ένα απο αυτά τα μηνύματα κάποιος έφτασε στο σημείο να την επικηρύξει.