ΚΟΣΜΟΣ

Tζορτζίνα Ροντρίγκεζ: Σάλος με τις δηλώσεις της συντρόφου του Ρονάλντο - «Ζει σε άλλο κόσμο»

H Tζορτζίνα Ροντρίγκες
H Tζορτζίνα Ροντρίγκες
ΑΡ

Tζορτζίνα Ροντρίγκεζ: Αντιδράσεις προκάλεσε η συνέντευξη που παραχώρησε η Iσπανίδα ινφλουένσερ και μοντέλο, σύντροφος του αστέρα του ποδοσφαίρου Κριστιάνο Ρονάλντο 

Η Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ δέχθηκε πυρά για μία νέα συνέντευξη που παραχώρησε στα ισπανικά μέσα ενημέρωσης, στο πλαίσιο της προώθησης του ντοκιμαντέρ της στο Netflix, με τίτλο «Είμαι η Τζορτζίνα».

Η εμφάνισή της στην εκπομπή «El Hormiguero» κατά τη διάρκεια περιοδείας της στην Ισπανία προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων. Η 29χρονη Ροντρίγκεζ συζήτησε την πρόσφατη μετακόμιση της οικογένειάς της στη Σαουδική Αραβία μετά τη μεταγραφή του Ρονάλντο στην Al-Nassr, τη νέα τους ζωή στη βαθειά συντηρητική χώρα, τη σχέση που έχουν μεταξύ τους αλλά και το πώς διαπαιδαγωγούν τα παιδιά τους.

Ορισμένα ισπανικά μέσα ενημέρωσης της επιτέθηκαν για την έλλειψη κατανόησης της ζωής στη χώρα, την προώθηση ενός ριάλιτι με ψέματα αλλά και τον τρόπο που μεγαλώνει τα παιδιά της

«Αγαπώ τα παιδιά μου, όχι όμως τα παιδιά όλων των άλλων», αστειεύτηκε πριν εξομολογηθεί ότι είναι περήφανη που τα παιδιά της δεν χρησιμοποιούν βία. Όπως είπε ένα από τα παιδιά τους, χτυπήθηκε στο σχολείο τις προάλλες όμως εκείνο δεν απάντησε. «Είμαι περήφανη που τα παιδιά μας δεν χρησιμοποιούν βία» είπε.

Επίσης προσπαθεί να δείξει στα παιδιά της ότι υπάρχει και...φτώχεια γύρω τους, σημειώνοντας πως τόσο η ίδια, όσο και ο Ρονάλντο προέρχονται από φτωχές οικογένειες. «Τους λέω ότι δεν πρέπει να αφήσουν το φαγητό τους και αν δεν το φάνε είναι για το απογευματινό τους σνακ αργότερα. Τους βάζω βίντεο με παιδιά που δεν έχουν φαγητό και τους λέω ότι αυτό μπορεί να τους συμβεί» ανέφερε.

Όσο για τη Σαουδική Αραβία που έχει ιστορικό στην καταπάτηση των γυναικείων δικαιωμάτων η Τζορτζίνα Ροντρίγκες είπε «Είναι μια υπέροχη χώρα. Είναι μια ασφαλής, οικεία χώρα και φροντίζουν πολύ τις γυναίκες και τα παιδιά τους», είπε η κοπέλα του ποδοσφαιριστή.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης που επίσης σχολιάστηκε πολύ, είπε πως ζουν «απλά» με τον Πορτογάλο αστέρα του ποδοσφαίρου και «δεν είναι υλιστές», αν και του έχει ήδη κάνει τρία αυτοκίνητα δώρο, για τα γενέθλιά του. Μια ιδιαίτερα σκληρή κριτική ήρθε από την Ισπανίδα δημοσιογράφο Έμα Γκαρσία, η οποία δήλωσε μετά τη συνέντευξη: «Ζει σε έναν άλλο κόσμο και στερείται πολλών πληροφοριών για τη ζωή γενικότερα».

Αντιδράσεις υπήρχαν και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μία κοπέλα έγραψε στο Twitter πως «η μόνη δουλειά της Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ είναι βασικά να κάνει φωτογραφίσεις, να ψάχνει το καλύτερο φόρεμα για τα γκαλά της και να ταξιδεύει με τζετ». Ένας άλλος χρήστης της πλατφόρμας σχολίασε: «Η Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ είναι ο κλασικός άνθρωπος που θα μπορούσε να αγοράσει τα πάντα εκτός από τις ταπεινές απόψεις»