ΚΟΣΜΟΣ

Ρωσία: Ηθοποιός έκοψε τις φλέβες του πάνω στη σκηνή - «Πάγωσαν» οι θεατές

Ρωσία: Ηθοποιός έκοψε τις φλέβες του πάνω στη σκηνή - «Πάγωσαν» οι θεατές

Σόκαρε τους πάντες ηθοποιός στη Ρωσία ο οποίος κατά τη διάρκεια μιας παράστασης έκοψε τις φλέβες του θέλοντας να βάλει τέλος στη ζωή του

Άναυδοι έμειναν οι θεατές στο θέατρο του Ulan-Ude στη Ρωσία όταν κατά τη διάρκεια μιας παράστασης ο ηθοποιός Αρτούρ Σουβάλοφ, έκοψε τις φλέβες του σε ένδειξη διαμαρτυρίας.

Όπως είπε η διοίκηση του θεάτρου τον καταπιέζει ενώ απέλυσε τη σύζυγό του.

«Όλους τους τελευταίους μήνες προσπαθούν να με απολύσουν, να με εξευτελίσουν, να μου στερήσουν τη δουλειά μου και τον μισθό μου. Σήμερα απέλυσαν τη σύζυγό μου. Δεν μπορώ να το ανεχτώ άλλο αυτό. Δεν έχω άλλη δύναμη και άλλες επιλογές. Παρακαλώ συγχωρέστε με. Έχω κουραστεί. Δεν έχω άλλη επιλογή», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ρώσος ηθοποιός.

«Είναι υπεύθυνοι για τον θάνατό μου» είπε έπειτα και έκοψε τις φλέβες του.

«Θέλω να πω ένα πράγμα ακόμα: Βιάτσεσλαβ Μιχαΐλοβιτς Ντιατσένκο (καλλιτεχνικός διευθυντής) και Νατάλια Νικολάεβνα Σβετοζάροβα (διευθύντρια του θεάτρου), αυτοί είναι υπεύθυνοι για τον θάνατό μου», δήλωσε ο Αρτούρ Σουβάλοφ και σόκαρε το κοινό.

Ο ηθοποιός αναφέρεται να δίνει μάχη και με τον καρκίνο ενώ έπειτα από την απόπειρα να βάλει τέλος στη ζωή του διακομίστηκε σε νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση.

Τις ανατριχιαστικές στιγμές κατέγραψαν σε βίντεο άτομα από το κοινό. Προσοχή ακουλουθούν σκληρές εικόνες: