ΚΟΣΜΟΣ

Την ανησυχία του για την ανεργία εκφράζει ο Κάμερον

Την ανησυχία του για την ανεργία εκφράζει ο Κάμερον
Την ανησυχία του για την αύξηση της ανεργίας που προέκυψαν από τα τελευταία στοιχεία εξέφρασε ο βρετανός πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον...

Την ανησυχία του για την αύξηση της ανεργίας που προέκυψαν από τα τελευταία στοιχεία εξέφρασε ο βρετανός πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον.
«Σαφώς όλοι θα πρέπει να ανησυχούμε για την αύξηση της ανεργίας, και εγώ ανησυχώ», δήλωσε στην Κάτω Βουλή ο ο βρετανός πρωθυπουργός και πρόσθεσε «Θα πρέπει να κάνουμε ο,τι μπορούμε προκειμένου να βοηθήσουμε τους ανθρώπους στον τομέα της εργασίας».
Ο Κάμερον περιγράφει ως «μικτά» τα συνολικά αποτελέσματα της ανεργίας υπογραμμίζοντας ότι ενώ οι διεθνείς μετρήσεις της ανεργίας στη Μεγάλη Βρετανία αυξήθηκαν, ο αριθμός των αιτήσεων για επίδομα ανεργίας υποχώρησε.
Ο Βρετανός πρωθυπουργός δήλωσε ωστόσο ότι « Κανείς δεν πρέπει να εφησυχάζεται…αλλά βλέπουμε τις λιανικές πωλήσεις, τις εξαγωγές και τη μεταποιητική δραστηριότητα να ενισχύεται, τα επιτόκια να υποχωρούν από την περίοδο των εκλογών και την ανάκαμψη να είναι ισχυρότερη των προσδοκιών…Ας μην υποτιμάμε τις αποδόσεις της οικονομίας μας».

Πηγή: newscode