ΚΟΣΜΟΣ

Μάνα Μήδεια - πατέρας τέρας

Μάνα Μήδεια - πατέρας τέρας
Ο 45 χρονος Martin Smith, από το Carlisle αρνήθηκε τις 11 κατηγορίες για βιασμούς και επίσης απόπειρα βιασμού ...

Ο 45 χρονος Martin Smith, από το Carlisle αρνήθηκε τις 11 κατηγορίες για βιασμούς ανηλίκων και επίσης απόπειρα βιασμού και πράξη εναντίον της 20χρονης σήμερα νεαρής κοπέλας.
Τελικά από το δικαστήριο του Manchester, κρίθηκε ένοχος και ζητήθηκε η έκδοσή του από τις Ισπανικές αρχές.
Η σύντροφός του Lianne Smith, 44 ετών η οποία κατηγορήθηκε πως σκότωσε τα δύο παιδιά τους, την 5χρονη Rebecca και τον έντεκα μόλις μηνών, Daniel, σε ένα Ισπανικό εξοχικό χωριό, τον περασμένο Μάιο, είναι προφυλακισμένη και ενδέχεται να εκδοθεί στη Βρετανία.
Ο Smith από το North Shields, κατηγορήθηκε επίσης, πως χρησιμοποιούσε ύπνωση ώστε να παρενοχλεί το ανήλικο τότε κορίτσι.

Δίνοντας ηλεκτρονική βιντεοκατάθεση στο Βρετανό ανακριτή λόγω του ότι η Lianne Smith κρατείται στις Ισπανικές φυλακές, είπε σχετικά με «τον σύντροφό της τον οποίο γνωρίζει 18 χρόνια δεν έχει καμιά αμφιβολία. Τον θεωρεί αθώο. Είπε επίσης πως εγκατέλειψαν τη Βρετανία για να προστατέψουν τη Rebecca όταν τους απείλησαν οι κοινωνικοί λειτουργοί πως θα τους στερούσαν την επιμέλεια. Αφήσαμε όμως πίσω την 20χρονη σήμερα Becky, να την προστατέψουν οι κοινωνικές υπηρεσίες του Staffordshire» .
Ο σύντροφος της Lianne Smith ο Martin Smith αποδεδειγμένα επί σειρά ετών παρενοχλούσε σεξουαλικά την μεγάλη κόρη της μητέρας και μάλιστα δια μεθόδων παραπλανητικών συγκεκριμένα από την ηλικία των επτά ετών.
Οι επιθέσεις εναντίον της κλιμακώθηκαν όταν πέρασε στην εφηβεία.
Γλύτωσε από τα χέρια του, μόνον όταν το ζευγάρι εγκατέλειψε την Βρετανία. Ωστόσο εικάζεται πως η γυναίκα πήρε πάνω της την ευθύνη για τη δολοφονία των παιδιών τους, αλλά ο δολοφόνος και ένοχος στο διπλό έγκλημα πιθανότατα να είναι ο Smith.Τα αδικήματα που τον καλούν να δικαστεί στη Βρετανία προς το παρόν αφορούν το νεαρό κορίτσι και κόρη της συζύγου του.
Σήμερα αναμένεται η απόφαση της έκδοσής του μετά από τις ομολογίες της 20χρονης πια Becky.
Τα εγκλήματα που διέπραξαν έχουν σοκάρει την κοινή γνώμη, η οποία ζητά την έκδοσή τους και την παραδειγματική τιμωρία τους, με την βαρύτερη των ποινών.

Πριν από τη σύλληψη του ζευγαριού η οποία έγινε στην Ισπανία, για τις Βρετανικές αρχές ήταν μέσα στις πρώτες θέσεις καταζητούμενων τα τελευταία χρόνια.