ΚΟΣΜΟΣ

Τζένιφερ Λόπεζ: Ποζάρει με μαγιό στα 53 της και δείχνει πιο λαμπερή από ποτέ

Τζένιφερ Λόπεζ: Ποζάρει με μαγιό στα 53 της και δείχνει πιο λαμπερή από ποτέ

Η Τζένιφερ Λόπεζ «ανέβασε τη θερμοκρασία» με ένα εντυπωσιακό κίτρινο μαγιό, στο πλαίσιο της προώθησης της νέας της σειράς κοκτέιλ

Η Τζένιφερ Λόπεζ πόζαρε με ένα σέξι, κίτρινο μαγιό και...αναστάτωσε το διαδίκτυο, στο πλαίσιο της εκστρατείας της για την προώθηση της νέας της σειράς κοκτέιλ Delola. Η 53χρονη σούπερ σταρ δημοσίευσε λαμπερές φωτογραφίες που την δείχνουν πανέμορφη και «δροσερή» με ένα ολόσωμο μαγιό να αγκαλιάζει τις καμπύλες της.

Στη λεζάντα της ανάρτησης, η Jlo έγραψε: «Το καλοκαίρι είναι επιτέλους εδώ. Το @Delola είναι το επίσημο ποτό του καλοκαιριού… οπότε καθίστε αναπαυτικά, ανοίξτε ένα μπουκάλι, βάλτε πάγο και απολαύστε! XOXO, Lola #DelolaLife».

Η σούπερ σταρ ανέβασε μία σειρά απο αποκαλυπτικές, καλοκαιρινές, φωτογραφίες, καθώς πόζαρε με φόντο ξαπλώστρες. Το ηλιοκαμένο δέρμα της είχε μια φωτεινή λάμψη, την οποία τόνισε φορώντας χρυσούς κρίκους και μια πολύχρωμη, έθνικ μαντίλα. Το προσωνύμιο «Λόλα» όπως φωνάζουν οι οικείοι της τη Λατίνα καλλονή, αντικατοπτρίζει την «πιο παιχνιδιάρικη, ανέμελη πλευρά της», σύμφωνα με ένα δελτίο τύπου που κυκλοφόρησε τον Απρίλιο.

Το τελευταίο της εγχείρημα αποδοκιμάστηκε πάντως από τους θαυμαστές της, οι οποίοι επέκριναν τη Λόπεζ για τον πειραματισμό της με την επωνυμία αλκοολούχων ποτών, την ώρα που η ίδια απέχει από το αλκοόλ. Την ίδια στιγμή, ο σύζυγός της Μπεν Άφλεκ ήταν εθισμένος στο αλκοόλ και έδωσε μάχη για να παραμείνει νηφάλιος.

Η σταρ του «Shotgun Wedding» ωστόσο δεν φάνηκε να ενοχλείται από τις αντιδράσεις γύρω από τη νέα της επιχειρηματική δραστηριότητα αυτό το μήνα, καθώς οι θαυμαστές συσσωρεύτηκαν για να εκφράσουν την «απογοήτευση και τη σύγχυσή τους».

Όλα ξεκίνησαν στις 4 Απριλίου, όταν η Λόπεζ παρουσίασε στα 241 εκατομμύρια των ακολούθων της στο Instagram ένα διαφημιστικό βίντεο-έκπληξη που την έδειχνε να δροσίζεται με τα χαμηλών θερμίδων spritzes της καθώς απολάμβανε τον ήλιο της Μεσογείου.

«Το μυστικό κυκλοφόρησε!» δήλωνε στη λεζάντα της φωτογραφίας. «Είμαι περήφανη που μοιράζομαι μαζί σας το @DELOLA… τη νέα μου συλλογή από μοναδικά, σε επίπεδο μίξης, έτοιμα να τα απολαύσετε spritzes. Περισσότερα στο #OnTheJLo. Ας ζήσουμε τη ζωή #Delola μαζί»

«Δεν πίνεις αλκοόλ!» σχολίασε ένας από τους επικριτές της. «Γιατί να το προτείνεις αυτό στους άλλους – ξέρεις πόσο κακό κάνει, γι' αυτό δεν το πίνεις!» «Ουάου», έγραψε ένας άλλος απογοητευμένος θαυμαστής. «Είμαι τόσο απογοητευμένη και μπερδεμένη από την αφήγηση που λέει πώς δεν πίνει αλκοόλ και όλα τα οφέλη του να μην πίνει. Και ο σύντροφός της είναι νηφάλιος;».

Πολλοί συνέχισαν να επικρίνουν το τελευταίο της εγχείρημα ως ξεδιάντροπη αρπαγή μετρητών, καθώς η Λόπεζ ήταν πολύ ειλικρινής σχετικά με τις αρνητικές επιπτώσεις της κατανάλωσης αλκοόλ στην υγεία. Η σταρ του Χόλιγουντ είχε πει είπε στο InStyle ότι πιστεύει πως το αλκοόλ «καταστρέφει το δέρμα».

Πολλοί από τους ακολούθους της δημοσίευσαν μακροσκελείς ατάκες σχετικά με την αμφίβολη αυθεντικότητα και την υποκριτική φύση της νέας επιδίωξης της JLo. Μιλώντας στο UsWeekly το 2016, τόνιζε οτι ο τρόπος ζωής της χωρίς αλκοόλ ήταν ένα από τα υπέρτατα μυστικά της...αιώνιας νεότητάς της: «Δεν πίνω, δεν καπνίζω ή δεν καταναλώνω καφεΐνη. Αυτά καταστρέφουν πραγματικά το δέρμα σας καθώς μεγαλώνετε».