ΚΟΣΜΟΣ

Πριγκίπισσα Σάρλοτ: Ο τρόπος που ελέγχει τον αδελφό της πρίγκιπα Τζορτζ στις δημόσιες εμφανίσεις

Πριγκίπισσα Σάρλοτ: Ο τρόπος που ελέγχει τον αδελφό της πρίγκιπα Τζορτζ στις δημόσιες εμφανίσεις
Getty Images

Βρετανία: Η κόρη του πρίγκιπα και της πριγκίπισσας της Ουαλίας έχει βρει τον τρόπο να κρατά εντός πρωτοκόλλου τον αδελφό της και κατά ένα χρόνο μεγαλύτερό της, πρίγκιπα Τζορτζ. 

Η πριγκίπισσα Σάρλοτ είναι μόλις 8 ετών, είναι 4η στη διαδοχή για τον θρόνο της Βρετανίας και ήδη ξέρει πώς να επιβάλλεται και να ελέγχει τα αδέλφια της.

Η κόρη του πρίγκιπα και της πριγκίπισσας της Ουαλίας έχει βρει τον τρόπο να κρατά εντός πρωτοκόλλου τον αδελφό της και κατά ένα χρόνο μεγαλύτερό της, πρίγκιπα Τζορτζ.

Σε βίντεο το οποίο έχει ήδη γίνει viral στο διαδίκτυο απεικονίζονται τα δύο αδέλφια στην κηδεία της προγιαγιάς τους, βασίλισσας Ελισάβετ στο Λονδίνο τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Μετά το τέλος της κηδείας, τα δύο παιδιά, μαζί με τους γονείς τους βρέθηκαν στο Wellington Arch για να παρακολουθήσουν την πομπή, καθώς το φέρετρο της βασίλισσας μεταφέρθηκε στο State Hearse πριν οδηγηθεί στο Windsor.

Η Σάρλοτ η οποία στεκόταν δίπλα στον 9χρονο αδελφό της φάνηκε κάποια στιγμή να του λέει κάτι και όπως μπορεί κανείς να διακρίνει διαβάζοντας τα χείλη της του είπε «πρέπει να υποκλιθείς», ενημερώνοντάς τον ουσιαστικά για το τι πρέπει να κάνει όταν το φέρετρο θα περνούσε από μπροστά τους.

Ο Τζορτζ φάνηκε να κατανοεί τι του είπε η αδελφή του στο βίντεο, ενώ δεν είναι λίγοι οι χρήστες των social media που σχολίασαν την συμπεριφορά της μικρής πριγκίπισσας.

«Είναι σίγουρα υπεύθυνη… εξαιρετικό παράδειγμα», έγραψε ένας χρήστης, ενώ άλλος πρόσθεσε: «Η Σάρλοτ είναι ο μεγαλύτερος θαυμαστής αλλά και η μεγαλύτερη συνείδηση ​​του Τζορτζ ταυτόχρονα».

«Είναι εξωπραγματική για την ηλικία της. Μεγάλωσε μια Σάρλοτ!» έγραψε ακόμη ένας χρήστης, ενώ άλλοι επαίνεσαν τον πρίγκιπα Τζορτζ και την αδελφή του για την άψογη συμπεριφορά που επέδειξαν καθ'όλη τη διάρκεια της κηδείας, παρά το νεαρό της ηλικίας τους. «Τι όμορφα που είναι αυτά τα παιδιά. Τόσο περήφανα γι’ αυτά», έγραψε χρήστης.

Στην κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ δεν παρέστη ο πρίγκιπας Λούις, ο οποίος τότε ήταν τεσσάρων ετών, λόγω του νεαρού της ηλικίας του, όπως αποφάσισαν οι γονείς του πρίγκιπας και πριγκίπισσα της Ουαλίας, Ουίλιαμ και Κέιτ.