ΚΟΣΜΟΣ

Σακίρα: Τα πονηρά χαμόγελα ενώ παρακολουθεί τον Λιούις Χάμιλτον σε αγώνα της F1 στην Ισπανία

Σακίρα: Τα πονηρά χαμόγελα ενώ παρακολουθεί τον Λιούις Χάμιλτον σε αγώνα της F1 στην Ισπανία

Όλα ξεκίνησαν όταν η Σακίρα δείπνησε με τον Λιούις Χάμιλτον μετά το τελευταίο γκραν πρι στο Μαϊάμι.

Η Σακίρα εμφανίστηκε ευδιάθετη καθώς παρακολουθούσε τον Lewis Hamilton να αγωνίζεται στο F1 Grand Prix της Ισπανίας στο Circuit de Barcelona-Catalunya την Κυριακή, καθώς οι φήμες για ειδύλλιο μεταξύ του ζευγαριού φουντώνουν.

Η Κολομβιανή τραγουδίστρια, χαμογελούσε καθώς στεκόταν στις κερκίδες ενώ έδειχνε απορροφημένη στον αγώνα.

Η Σακίρα παρακολούθησε τον Max Verstappen να νικάει ενώ με το ζευγάρι της Mercedes, Lewis Hamilton και George Russell να τερμάτισαν δεύτερος και τρίτος αντίστοιχα.

Σύμφωνα με την Daily Mail η ποπ σταρ εθεάθη με τον άσο της Formula 1, και μια παρέα φίλων, καθώς επιβιβάζονταν σε γιοτ έξω από την παραθαλάσσια έπαυλή της, αξίας 20 εκατομμυρίων δολαρίων, στο Μαϊάμι της Φλόριντα τον περασμένο μήνα.

Ψάχνει νταντά για τα παιδιά της

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «La Vanguardia», η Κολομβιανή τραγουδίστρια αναζητά νταντά για να τη βοηθά με τα παιδιά και προσφέρει έναν πολύ καλό μισθό.

Το άτομο που θα επιλεγεί για να φροντίζει τα παιδιά της τραγουδίστριας δεν θα πρέπει να έχει καμία επαφή με τον Τύπο. Η Σακίρα που πλέον ζει με τα παιδιά της στο Μαϊάμι θέλει να βρει το ιδανικό άτομο.

Προσφέρει περίπου 2.350 δολάρια τον μήνα, συν τα έξοδα ταξιδιού. Μάλιστα, όπως αναφέρεται τα χρήματα αυτά είναι τα διπλάσια από όσα πληρώνονται συνήθως οι νταντάδες στο Μαϊάμι.

Η νταντά θα ζει μαζί τους στην πολυτελή έπαυλη της Σακίρα, στην περιοχή North Bay Road Drive. Η κατοικία διαθέτει έξι υπνοδωμάτια, αίθουσα παιχνιδιών, σπα, γυμναστήριο και επτά μπάνια, σύμφωνα με το δημοσίευμα.

Το άτομο που τελικά θα επιλεχθεί για τη θέση αυτή θα πρέπει να υπογράψει συμβόλαιο εμπιστευτικότητας. Η «La Vanguardia» αναφέρει ότι η τραγουδίστρια αναζητούσε νταντά εδώ και έξι μήνες.