ΚΟΣΜΟΣ

Λας Βέγκας: UFO κατέγραψε κάμερα αστυνομικού - «Εξωγήινοι 3 μέτρα με μεγάλα γυαλιστερά μάτια»

Λας Βέγκας: UFO κατέγραψε κάμερα αστυνομικού - «Εξωγήινοι 3 μέτρα με μεγάλα γυαλιστερά μάτια»

Κάτοικος κάλεσε την αστυνομία έντρομος και δήλωσε πως δύο εξωγήινοι βρίσκονται στην αυλή του σπιτιού του.

Πλάνα από κάμερα αστυνομικού στο Λας Βέγκας φέρεται να δείχνουν μια ύποπτη εμφάνιση UFO, ενώ μάρτυρες δηλώνουν ότι είδαν «εξωγήινους ύψους τουλάχιστον 3 μέτρων με μεγάλα γυαλιστερά μάτια».

Το περιστατικό καταγράφηκε περίπου στις 23:50, στις 30 Απριλίου, μετά από κλήση που δέχτηκε η τοπική αστυνομία από κάτοικο, ο οποίος ισχυριζόταν ότι κάτι «100% μη ανθρώπινο» βρίσκεται στην ιδιοκτησία του.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, το βίντεο από την κάμερα του αστυνομικού δείχνει μια λαμπερή μπλε μπάλα φωτός να περνάει από τον νυχτερινό ουρανό με ταχύτητα. Περίπου 39 λεπτά μετά την πρώτη κλήση, ένας άλλος κάτοικος επικοινώνησε με την άμεση δράση, λέγοντας ότι «υπήρχαν δύο άγνωστες οντότητες» στην αυλή του σπιτιού του, αφού είδε ένα αντικείμενο να πέφτει από τον ουρανό.

«Είναι ένα πλάσμα περίπου 3 μέτρα ύψος και δίπλα του ένα άλλο και έχει μεγάλα μάτια και μας κοιτάζει και είναι ακόμα εκεί», είπε χαρακτηριστικά ο ιδιοκτήτης του σπιτιού στην αστυνομία στο ηχητικό που έχει το τοπικό τηλεοπτικό κανάλι.

«Στην αυλή μου. Ορκίζομαι στον Θεό αυτό δεν είναι αστείο, αυτό είναι πραγματικότητα, είμαστε τρομοκρατημένοι», ισχυρίστηκε ο κάτοικος. «Είναι πολύ μεγάλοι. Μας φαίνονται σαν εξωγήινοι. Έχουν μεγάλα μάτια. Δεν μπορώ να το εξηγήσω. Και μεγάλο στόμα. Έχουν λαμπερά μάτια και δεν είναι άνθρωποι. Δεν είναι άνθρωποι 100%», είπε.

Οι αστυνομικοί που απάντησαν στην κλήση εξέφρασαν το φόβος τους για τα παράξενα γεγονότα. «Είμαι τόσο νευρικός αυτή τη στιγμή», ακούγεται να λέει ένας αστυνομικός στον συνάδελφό του.

Πάντως, έγινε έρευνα στην περιοχή και οι μάρτυρες κατέθεσαν, αλλά δεν βρέθηκαν στοιχεία. Το αστυνομικό τμήμα Λας Βέγκας έκτοτε έκλεισε την υπόθεση, ανέφερε το 8 News Now.