ΚΟΣΜΟΣ

Η Βρετανία στο έλεος του παγετού

Η Βρετανία στο έλεος του παγετού
Η ισχυρές χιονοπτώσεις και ο παγετός που πλήττουν τη Βρετανία τις τελευταίες μέρες έχουν δημιουργήσει ένα κομφούζιο ...

Η ισχυρές χιονοπτώσεις και ο παγετός που πλήττουν τη Βρετανία τις τελευταίες μέρες έχουν δημιουργήσει ένα κομφούζιο προβλημάτων ανάμεσα στους βρετανούς αλλά και σε πολλούς ξένους. Υπάρχουν προειδοποιήσεις για πλημμύρες, τα σχολεία κλείνουν γιατί είναι ανέφικτη η λειτουργία τουςκαθώς επίσης η προσέγγιση των μαθητών.

Οι ταξιδιώτες των Χριστουγέννων αντιμετωπίζουν προβλήματα λόγω της ισχυρής χιονόπτωσης, καθώς έχει συμπεριλάβει όλη τη Βρετανία. Πολλές δεκάδες πτήσεων είναι αδύνατον να φτάσουν στους προορισμούς τους, ενώ πολλές πτήσεις από το Gatwick παραμένουν ακυρωμένες. Οι δρόμοι, οι σιδηρόδρομοι και οι αερολιμένες επηρεάζονται σε ολόκληρο το UΚ και αυστηρές προειδοποιήσεις γίνονται συνεχώς για πολλές περιοχές.

Οι αερολιμένες στη Γερμανία, τη Γαλλία, την Ιταλία και τις Κάτω Χώρες υφίστανται επίσης ακυρώσεις και καθυστερήσεις. Το χιόνι προβλέπεται να συνεχιστεί σε πολλά μέρη του UK, έως και 25 εκατοστά και υπάρχει διαρκής ενημέρωση για τα καιρικά φαινόμενα που αναμένονταινα επιδεινωθούν, σε μερικές περιοχές της Αγγλίας.

Ροή Ειδήσεων