ΚΟΣΜΟΣ

Η Cosa Nostra πίσω από τη δολοφονία του Gianni Versace

Η Cosa Nostra πίσω από τη δολοφονία του Gianni Versace
Απρόσμενες διαστάσεις παίρνει η υπόθεση δολοφονίας του Gianni Versace, μετά την κυκλοφορία του βιβλίου...

Απρόσμενες διαστάσεις παίρνει η υπόθεση δολοφονίας του Gianni Versace, μετά την κυκλοφορία του βιβλίου "Metastasi", όπου παρατίθεται μια ανατρεπτική μαρτυρία.

Συγκεκριμένα, μέλος της καλαβρέζικης μαφίας, αποκάλυψε ότι ο γνωστός σχεδιαστής μόδας χρωστούσε ένα σεβαστό χρηματικό ποσό στην μαφία.

Ο φάκελος της υπόθεσης άνοιξε πάλι δήλωσε ο Giancarlo Capaldo, επικεφαλής του τμήματος που ασχολείται με θέματα που αφορούν τον κύκλο δραστηριοτήτων της περίφημης Cosa Nostra : «Ο φάκελος της υπόθεσης άνοιξε και οι πληροφορίες του Di Bella είναι πάντα ακριβείς».

Προσθέτει δε χαρακτηριστικά, πως η κρατική υπηρεσία πληροφοριών θα κινηθεί με απόλυτη διακριτικότητα, διότι οφείλουν να προστατεύσουν την μνήμη και την φήμη του σχεδιαστή.

Ο Gianni Versace γεννήθηκε στις 2 Δεκεμβρίου του 1946 στο Reggio της Calabria.Δολοφονήθηκε έξω από την έπαυλή του στο Μαιάμι των ΗΠΑ, στις 15 Ιουλίου του 1997. Ο δολοφόνος του, Άντριου Κουνάναν αμέσως μετά τη δολοφονία του σχεδιαστή, αυτοκτόνησε χρησιμοποιώντας το ίδιο όπλο.
Στην κηδεία του αείμνηστουVersace παρευρέθησαν τα μεγαλύτερα ονόματα της παγκόσμιας Ελίτ, πράγμα που απέδειξε πως ο Versace, υπήρξε ένα πρόσωπο ευυπόληπτο και με ιδιαίτερη θέση στο κόσμο του θεάματος και της τέχνης.

Πηγή : www.gossip-tv.gr

Ροή Ειδήσεων