ΚΟΣΜΟΣ

Ευτυχής η βασίλισσα Ελισσάβετ Β΄για τη γέννηση του βασιλικού βρέφους

Ευτυχής η βασίλισσα Ελισσάβετ Β΄για τη γέννηση του βασιλικού βρέφους

Η σύζυγος του πρίγκιπα Ουίλιαμ, Κέιτ, γέννησε σήμερα ένα αγόρι, που γίνεται ο τρίτος διάδοχος στη σειρά διαδοχής του βρετανικού θρόνου, όπως ανακοίνωσε η μοναρχία.


Το βρέφος, το πρώτο παιδί του ζεύγους, γεννήθηκε στις 16:24 (18:24, ώρα Ελλάδας), και ζυγίζει 3,978 κιλά.

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ ήταν παρών κατά την διάρκεια του τοκετού.

Η κατά κόσμο Κέιτ Μίντλετον και το παιδί "είναι καλά και θα παραμείνουν στο νοσοκομείο για τη νύχτα", ανέφερε η ανακτορική ανακοίνωση.
Ευτυχής για τη γέννηση του πρίγκιπα δήλωσε η βασίλισσα Ελισάβετ Β' και το στενό περιβάλλον της.

Με γραπτή δήλωση,ο Πρίγκιπας Κάρολος και η Καμίλα εξέφρασαν την ευτυχία τους για την γέννηση του γιου της Κέητ και του Ουίλιαμ, σχεδόν αμέσως μετά την επίσημη ανακοίνωση από το παλάτι του Κέσινκτον.

"Τόσο η σύζυγός μου και εγώ είμαστε ενθουσιασμένοι με την άφιξη του πρώτου εγγονιού μου. Πρόκειται για μια εξαιρετικά ιδιαίτερη στιγμή για τον Ουίλιαμ και την Κάθριν και είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι γι 'αυτούς και τη γέννηση του μικρού τους αγοριού " αναφέρεται στην δήλωση από το Clarencehouse .

"Το να γίνεις παππούς είναι μια μοναδική στιγμή στη ζωή του καθενός, οπότε είμαι πάρα πολύ υπερήφανος και ευτυχής που έγινα παππούς για πρώτη φορά και περιμένουμε με ανυπομονησία να δούμε το σύντομα το μωρό από κοντα " καταλήγει η ανακοίνωση του Κάρολου.

Διαβάστε ακόμα:

Γέννησε αγόρι η Κέιτ Μίντλετον