ΣΟΚ: Νεκρός, με τη σύριγγα στο χέρι, βρέθηκε ο Φίλιπ Σέιμουρ Χόφμαν

ΣΟΚ: Νεκρός, με τη σύριγγα στο χέρι, βρέθηκε ο Φίλιπ Σέιμουρ Χόφμαν

Νεκρός στο διαμέρισμά του στη Νέα Υόρκη, βρέθηκε το απόγευμα της Κυριακής (11:30 π.μ. τοπική ώρα) ο βραβευμένος με Όσκαρ Αμερικανός ηθοποιός, Φίλιπ Σέιμουρ Χόφμαν, σε ηλικία 46 ετών. Συγκλόνισε σινεφίλ και Χόλιγουντ η είδηση του θανάτου του.

 

Τα αίτια του θανάτου δεν έχουν γίνει επισήμως γνωστά, ωστόσο, όπως αναφέρουν οι New York Times, πηγή από την αστυνομία, ανέφερε ότι ο ηθοποιός πέθανε από υπερβολική δόση ναρκωτικών. «Είναι προφανές ότι πρόκειται για υπερβολική δόση. Η σύριγγα ήταν στο χέρι του», τόνισε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, ο ηθοποιός βρέθηκε στο μπάνιο του διαμερίσματός του στην περιοχή West Village του Μανχάταν, από έναν φίλο του, ο οποίος δεν μπορούσε να επικοινωνήσει μαζί του και τον αναζήτησε στο διαμέρισμά του. Οι αστυνομικοί που έφτασαν επί τόπου, βρήκαν μία σύριγγα στο μπράτσο του και δίπλα έναν φάκελο που περιείχε ηρωΐνη. Ο Χόφμαν είχε ακολουθήσει θεραπεία για την εξάρτησή του από τα ναρκωτικά, στο παρελθόν και είχε μιλήσει για αυτό το θέμα σε συνέντευξή του.

Ο Φίλιπ Σέιμουρ Χόφμαν, με μία μεγάλη καριέρα εξαιρετικών ρόλων, είχε βραβευθεί με Όσκαρ για την ερμηνεία του στο ρόλο του Τρούμαν Καπότε το 2006 κι ήταν επίσης τρεις φορές υποψήφιος για το βραβείο Β΄ ανδρικού ρόλου. Ξέχωρα από τις διακρίσεις που είχε λάβει, ο Χόφμαν επέλεγε και επιλεγόταν για δύσκολους και απαιτητικούς ρόλους.

Διαβάστε επίσης:

Νεκρός ο ηθοποιός Philip Seymour Hoffman