Συγκινητικό: Δώρισε σε αυτιστικό παιδί ένα φορτηγάκι – Πως αντέδρασε

Συγκινητικό: Δώρισε σε αυτιστικό παιδί ένα φορτηγάκι – Πως αντέδρασε

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει το βίντεο του μικρού Daniel, ενός 5χρονου αγοριού με αυτισμό, την στιγμή που παίρνει δώρο από έναν άγνωστο, εργαζόμενο στην καθαριότητα, το πρώτο του φορτηγάκι!

Ο Manuel, όπως ονομάζεται ο εργαζόμενος, αποφάσισε να κάνει δώρο στον μικρό ένα όχημα από αυτό που αρέσει στον μπόμπιρα.

Η μητέρα του συγκινήθηκε και κατέγραψε τη στιγμή.

«Ένας άνδρας, μία στιγμή, που "άγγιξαν" τη ζωή ενός αυτιστικού παιδιού. Οι καρδιές μας πλημμύρισαν», γράφει η μητέρα του Daniel στο Facebook, όπου και «ανέβασε» το βίντεο.

Όπως αποκαλύπτει η ίδια, ο 5χρονος γοητεύτηκε από τα απορριμματοφόρα πριν από μερικά χρόνια, όταν η ίδια του έδειξε ένα βίντεο στο YouTube. Από τότε, περιμένει με λαχτάρα την ώρα που το απορριμματοφόρο θα περάσει από το σπίτι τους, ενώ κάθε Κυριακή βγάζει μαζί με τον πατέρα του τις σακούλες με τα ανακυκλώσιμα υλικά.

«Ο δικός μας υπεύθυνος για την καθαριότητα ονομάζεται Manuel. Είναι ο αγαπημένος του! Πάντα χαμογελά στον Daniel, που τον περιμένει πως και πώς κάθε Δευτέρα. Για εκείνον, η αποκομιδή των σκουπιδιών είναι μία "μαγική" συμφωνία», γράφει η μητέρα του Daniel.

Μάλιστα η ίδια θέλησε να ευχαριστήσει δημοσίως τον Manuel για το ξεχωριστό δώρο που έκανε στο παιδί της...