ΚΟΣΜΟΣ

«Μικρά, ενθαρρυντικά σημάδια στην κατάσταση του Σουμάχερ»

«Μικρά, ενθαρρυντικά σημάδια στην κατάσταση του Σουμάχερ»

«Μικρά, ενθαρρυντικά σημάδια» στην κατάσταση του Σουμάχερ

Για μικρή βελτιώση στην υγεία του Μίκαελ Σουμάχερ έκανε λόγο η μάνατζερ και εκπρόσωπός του, Ζαμπίνε Κεμ.

Ανέφερε ωστόσο ότι εξακολουθεί να δίνει μια μεγάλη μάχη για να ξεπεράσει τη σοβαρή κατάσταση στην οποία βρίσκεται μετά τα τραύματα στο κεφάλι που υπέστη κάνοντας σκι στις γαλλικές Άλπεις.

Το συγκινητικό μήνυμα της Φεράρι

Καθημερινή είναι η προσπάθεια της Φεράρι να στείλει τη συμπαράστασή της στον Μίκαελ Σουμάχερ, με τον μηχανικό, Μάρκο Γκάλι, να είναι ο τελευταίος που μοιράζεται τις αναμνήσεις του από τον Γερμανό θρυλικό πιλότο της Σκουντερία.

fgsdftghsfgsb tghrtghr

«Αγαπητέ Μίκαελ, θυμάμαι όταν ήσουν στο μονοθέσιο και πάλευες για τη νίκη και εγώ ήμουν στις οθόνες των υπολογιστών επεξεργαζόμενος με αγωνία τα γραφικά και τους αριθμούς ελπίζοντας ότι δεν θα παρουσιαστούν τεχνικά προβλήματα. Συνήθως, ήμουν ταραγμένος και η καρδιά μου χτυπούσε σαν τρελή. Αλλά έλεγα στον εαυτό μου "μείνε ήρεμος γιατί είναι ο Μίκαελ στο μονοθέσιο, ξέρει τι να κάνει, πώς να αντιδράσει και να κάνει το καλύτερο ακόμη και σε περίεργες καταστάσεις.

Τώρα, είσαι σε έναν πολύ δύσκολο αγώνα και ακόμη και αν δεν είμαι εκεί μαζί σου, η καρδιά μου χτυπάει με τρόμο περισσότερο από πριν. Με ανακουφίζει να θυμάμαι, όπως έκανα, ότι είσαι ο καλύτερος. Ποτέ μην τα παρατήσεις. Ξέρεις πώς να τα βάζεις με το αδύνατο. Forza πρωταθλητή, θα σε δούμε στο βάθρο!», ήταν το τελευταίο μήνυμα της Φεράρι για τον Μίκαελ Σουμάχερ.

Διαβάστε επίσης:

Τι δηλώνει η μάνατζερ του Σουμάχερ για την κατάσταση του

Telegraph: «Μόνο ένα θαύμα μπορεί πια να σώσει τον Σουμάχερ»

Mirror: Ο Σουμάχερ κινδυνεύει να παραμείνει «φυτό» μόνιμα

Αμετάβλητη η κατάσταση της υγείας του Σουμάχερ