ΚΟΣΜΟΣ

Έπιασε το ληστή επ΄ αυτοφώρω μέσω γραπτού μηνύματος! (video)

Έπιασε το ληστή επ΄ αυτοφώρω μέσω γραπτού μηνύματος! (video)

Ένα σύστημα ασφαλείας του επέτρεψε να δει… live, μέσω του κινητού του, έναν… ποντικό να «ξαφρίζει» την επιχείρησή του, αφού πρώτα ενημερώθηκε με γραπτό μήνυμα!

Ο Andy Price έπαθε και… έμαθε! Αφού η επιχείρησή του έγινε έρμαιο στις ορέξεις ληστών τα προηγούμενα χρόνια, εγκατέστησε ένα προηγμένο σύστημα ασφαλείας. Ούτε ο ίδιος ωστόσο πίστευε στα μάτια του, όταν έλαβε ένα μήνυμα αργά το βράδυ που τον συμβούλευε να συνδεθεί με το ασύρματο σύστημα των καμερών της επιχείρησής του γιατί τον λήστευαν!

«Δεν μπορούσα να πιστέψω αυτό που έβλεπα. Παρακολουθούσα όλη τη δράση να ξεδιπλώνεται μέσα από την κάμερα και ήταν απλά απίστευτο. Στην πραγματικότητα ήταν αποθαρρυντικό, ωστόσο ένιωσα δυνατός γνωρίζοντας ότι θα μπορούσα να κάνω κάτι γι 'αυτό. Είδα την απόπειρα ληστείας ζωντανά και στη συνέχεια μέσα σε λίγα λεπτά η αστυνομία ήταν εκεί», τόνισε στη Daily Mirror.

Ο άτυχος κλέφτης Kevin Corkill, 40 ετών, πιάστηκε επ’ αυτοφώρω έπειτα από μόλις 90 δευτερόλεπτα, ενώ ομολόγησε πως ήταν υπεύθυνος και για τις προηγούμενες διαρρήξεις. Του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης δύο ετών…

yrtu

Δείτε το video

Διαβάστε ακόμα:

Στη φυλακή οι δράστες της φρικιαστικής επίθεσης σε παράλυτο