ΚΟΣΜΟΣ

Καναδάς: Βρήκε χαμένο λαχνό που κέρδιζε $50 εκ. δολάρια και τον επέστρεψε

Καναδάς: Βρήκε χαμένο λαχνό που κέρδιζε $50 εκ. δολάρια και τον επέστρεψε

Όταν η Θεά τύχη έχει αποφασίσει να σου χαρίσει το χαμόγελό της, τότε τίποτα δεν είναι ικανό να τη σταματήσει.

Αυτό το διαπίστωσε με τον καλύτερο τρόπο ένα ζευγάρι ηλικιωμένων που προέρχονται από τη Νιγηρία, αλλά ζουν στον Καναδά. Ο Χακίμ Νοσίρου είχε την έμπνευση να αγοράσει λαχνό του αντίστοιχου Λόττο του Οντάριο και αμέσως μετά την κλήρωση, διαπίστωσε ότι κέρδισε το ποσό των 50 εκ. δολαρίων! Το λάθος του, ωστόσο, ήταν ότι φύλαξε τον λαχνό στην τσάντα της συζύγου του. Και λέμε λάθος, διότι ο λαχνός χάθηκε μία μέρα πριν την εξαργύρωση του ποσού, κατά τη διάρκεια της παρουσίας του ζευγαριού στην εκκλησία για την κυριακάτικη λειτουργία.

Το ζεύγος Νοσίρου ήταν απαρηγόρητο, καθώς τα όνειρα για μια καλύτερη ζωή εξανεμίστηκαν άδοξα. Δύο ημέρες αργότερα, ωστόσο, μία γυναίκα που επίσης παρακολούθησε τη λειτουργία, τηλεφώνησε στην οικία των Νιγηριανών και ενημέρωσε ότι είχε στα χέρια της τον επίμαχο λαχνό, πάνω στον οποίο αναγραφόταν η διεύθυνση του ζευγαριού (κάτι για το οποίο είχε φροντίσει η κυρία Νοσίρου, για καλή της τύχη).

Τα χρήματα έχουν πλέον μπει στον λογαριασμό του ζεύγους που όπως τόνισε στα ΜΜΕ, σχεδιάζει να γυρίσει τον κόσμο. Όσο για τη γυναίκα πρότυπο τιμιότητας, όλο και κάτι θα πάρει ως ανταμοιβή, όπως υποσχέθηκε ο Χακίμ Νοσίρου. Αυτό έλειπε...

Διαβάστε επίσης:

Δεν πίστευαν όταν ανακάλυψαν αυτό που είχε κρύψει στο παντελόνι του