ΚΟΣΜΟΣ

Τα δέκα πιο αξέχαστα διάσημα «συγνώμη» ! (pics)

Τα δέκα πιο αξέχαστα διάσημα «συγνώμη» ! (pics)

Πόσο θάρρος χρειάζεται τελικά για να πεις μια συγνώμη;

Αν εμείς στην καθημερινότητα χρειαστεί να ζητήσουμε συγνώμη, το σκεφτόμαστε αρκετές φορές. Πόσο δύσκολο όμως είναι τελικά για έναν διάσημο να ζητήσει συγνώμη και να παραδεχτεί δημόσια το λάθος που έχει κάνει;

Δείτε εδώ τις δέκα πιο διάσημες «συγνώμες»

bib1

1)Τζάστιν Μπίμπερ

Ο διάσημος 19χρονος τραγουδιστής που έχει απασχολήσει αρκετές φορές τα ταμπλόιντς με τη συμπεριφορά του, αναγκάστηκε να ζητήσει πρόσφατα συγνώμη για ρατσιστικό ανέκδοτο που είχε πει στο παρελθόν. Ο ράπερ είναι γνωστός και για την παραβατική συμπεριφορά του αφού όταν πιάνει... τιμόνι, ξεχνάει το φρένο!

farl

2) Φάρελ Γουίλιαμς

Το αγαπημένο παιδί της μουσικής βιομηχανίας αναγκάστηκε να ζητήσει συγνώμη από τους θαυμαστές του μετά τη φωτογράφηση που έκανε για γνωστό περιοδικό. Ο ίδιος είχε κατηγορηθεί γιατί είχε... ποζάρει σε κομμωτή!

xil

3) Τζόνα Χιλ

Ο ηθοποιός Τζόνα Χιλα ζήτησε συγνώμη για το ομοφοβικό ξέσπασμα του σε παπαράτσι! Απευθυνόμενος σε έναν ρεπόρτερ που σχολίασε το λουλουδάτο σορτς που φορούσε λέγοντας «Μου αρέσουν τα σορτς σου, αδερφέ. Είναι αρκετά σέξι», του απάντησε - αμετάφραστο για ευνόητους λόγους - «Suck my dick, you faggot».

Οπως αναφέρει η Guardian, ο Χιλ, λίγες ώρες αργότερα απολογήθηκε δημόσια, καλεσμένος στο σόου του Χαουαρντ Στερν: «Ο,τι είπα εκείνη τη στιγμή ήταν μια αηδιαστική και επώδυνη λέξη. Επρεπε να μην πω τίποτα ή απλά "Αντε γ@@@@@".

mad

4) Μαντόνα

Το Instagram δεν τη θέλει και πολύ! Ειδικά μετά το σχόλιο που έκανε παρέα με το μικρότερο γιο της για τον μεγαλύτερο γι της οικογένειας. Αποκάλεσαν τον 13χρονο γιο και αδελφό «αράπη» με αποτέλεσμα οι θαυμαστές της να ξεσπάσουν και να τη θεωρήσουν ρατσίστρια! Η ίδια απολογήθηκε λέγοντας ότι δεν μπορεί καν να εξηγήσει γιατί είπε τη συγκεκριμένη λέξη. Και φυσικά ζήτησε συγνώμη από το κοινό της...

pola

5) Πόλα Ντιν

Η διάσημη σεφ και ιδιοκτήτρια εστιατορίου, ζήτησε συγνώμη από το κοινό της όταν έκανε ρατσιστικά σχόλια. Η ίδια δεν το είπε απλά... Έκλαψε κιόλας αλλά ήταν ήδη αργά αφού το βιβλίο της που μόλις είχε κυκλοφορήσει, πήρε απλά την κατιούσα...

kobi

6) Κόμπι Μπράιαντ

Το αστέρι των Λος Άντζελες Λέικερς αντιμετώπιζε τη μαζική αντίδραση των μέσων μαζικής δικτύωσης όταν σε ένα φάουλ άφησε μια ομοφυλοφιλική μομφή για αντίπαλό του. Ο ίδιος τιμωρήθηκε με πρόστιμο 100.000 δολαρίων για το σχόλιο του.

stio

7) Κρίστεν Στιούαρτ

Η ηθοποιός του Twilight είχε προκαλέσει διαμάχη με σχόλιο της το 2010 όταν παρομοίασε την εισβολή των ΜΜΕ στην προσωπική της ζωή, με βιασμό. Η ίδια κατάλαβε μάλλον τη λάθος σύγκριση και φυσικά ζήτησε συγνώμη!

xiop

8)Τζούλιαν Χιου

Η λάθος επιλογή της για στολή στη γιορτή του Halloween το 2013, της κόστισε μια... συγνώμη παραπάνω! Η ίδια είχε δηλώσει ότι το πορτοκαλί είναι το νέο «μαύρο» και έβαλε τη στολή φυλακισμένης!

alek

9) Άλεκ Μπάλντουιν

Πρώτα «στόλισε» την κόρη του με όλα τα είδη κοσμητικών επιθέτων και μετά ζήτησε και μια συγνώμη για να... υπάρχει! Ο γνωστός για τον εκρηκτικό χαρακτήρα του ηθοποιός , είχε βρίσει την κόρη του και τα... γαλλικά του είχαν γίνει γνωστά!

rits

10) Μάικλ Ρίτσαρντς

Σοκ στην αμερικανική κοινή γνώμη προκάλεσε ο διάσημος κωμικός Μάικλ Ρίτσαρντς με τις ρατσιστικές προσβολές που ξεστόμισε εναντίον ενός μαύρου θεατή στη διάρκεια της παράστασής του στο δυτικό Χόλιγουντ, προκαλώντας μάλιστα την αποχώρηση και των υπολοίπων θεατών. Δεν ήταν και λίγο και φυσικά ζήτησε συγνώμη για το... αστεί του!

Ως γνωστόν βέβαια από τότε που βγήκε η συγνώμη, όλοι γνωρίζουμε τι ακριβώς χάθηκε...

Διαβάστε επίσης: Παραλίγο τραγωδία: Κοριτσάκι έπεσε σε ποτάμι δεμένο με το καρότσι του (pics)