«Επαγγελματίας πόρνη η καμαριέρα»

Πληθαίνουν μέρα με τη μέρα τα δημοσιεύματα που αφορούν στη ζωή και κυρίως στο παρελθόν της περιβόητης πλέον καμαριέρας που κατηγόρησε τον πρώην πρόεδρο του...

Πληθαίνουν μέρα με τη μέρα τα δημοσιεύματα που αφορούν στη ζωή και κυρίως στο παρελθόν της περιβόητης πλέον καμαριέρας που κατηγόρησε τον πρώην πρόεδρο του ΔΝΤ, Ντομινίκ Στρος Καν για βιασμό.

Σύμφωνα με την εφημερίδα New York Post, οι δικηγόροι του DSK ισχυρίζονται ότι η 32χρονη γυναίκα δεν εργαζόταν μόνο ως καμαριέρα αλλά και ως ιερόδουλη.


Στο δημοσίευμα αναφέρεται ότι η 32χρονη εκδιδόταν σε πελάτες του ξενοδοχείου στο οποίο εργαζόταν για να βγάζει περισσότερα χρήματα. Μάλιστα οι δικηγόροι ισχυρίζονται ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να γνώριζε ποιος ήταν ο Στρος Καν.


«Το θύμα μπορεί να έκανε κάποια λάθη, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι θύμα βιασμού» σημείωσε, ο δικηγόρος της καμαριέρας λίγο μετά την απελευθέρωση του πρώην ισχυρού άντρα του ΔΝΤ από το δικαστήριο.


Σύμφωνα με νομικούς κύκλους ο Ντονιμίκ Στρος Καν, είναι ένα βήμα πριν την οριστική απαλλαγή από τις βαριές κατηγορίες, καθώς οι ανακριτές έχουν πειστεί ότι η 32χρονη έχει υποπέσει σε σοβαρές αντιφάσεις στην κατάθεσή της, κάτι που μειώνει σοβαρότατα την αξιοπιστία της.


Το δημοσίευμα της New York Post έρχεται μετά τις αποκαλύψεις της New York Times ότι η γυναίκα που ήρθε στις ΗΠΑ από την αφρικανική Γουινέα πριν από επτά χρόνια είπε ψέματα στις αρχές όχι μόνο για το παρελθόν της, αλλά και για τα γεγονότα πριν και μετά το περιστατικό.