ΚΟΣΜΟΣ

Σκληρές εικόνες: Βίντεο σοκ με τον αποκεφαλισμό του πρώτου Ρώσου ομήρου από Ρώσο τζιχαντιστή

Σκληρές εικόνες: Βίντεο σοκ με τον αποκεφαλισμό του πρώτου Ρώσου ομήρου από Ρώσο τζιχαντιστή

Νέο βίντεο με τον αποκεφαλισμό του πρώτου Ρώσου ομήρου από συμπατριώτη του τζιχαντιστή έδωσε στη δημοσιότητα το Ισλαμικό Κράτος.

Το βίντεο φέρει τίτλο «Ρώσοι θα απογοητευτείτε και θα εξευτελιστείτε» και σύμφωνα με τους ακραίους ισλαμιστές, αποτελεί μήνυμα προς τη Ρωσία, η οποία τις τελευταίες ημέρες έχει εντείνει τις επιχειρήσεις της εναντίον στόχων του ISIS στη Συρία, μετά από εντολή του Βλαντιμίρ Πούτιν. Εικόνες του τελευταίου μάλιστα εμφανίζονται σε αυτό, δίνοντας προσωπικό τόνο στο μήνυμα.

Σύμφωνα μάλιστα με τα διεθνή Μέσα, ο δήμιος που ακούει στο όνομα Χαρούν και υποστηρίζει ότι ο όμηρος είχε σταλεί στη Συρία από τις ρωσικές μυστικές υπηρεσίες, είναι ρωσικής καταγωγής, ενώ το βίντεο έχει σκηνοθετηθεί στα πρότυπα των προηγούμενων φρικιαστικών εκτελέσεων του Ισλαμικού Κράτους.

rosos tzixantistis1

Αξίζει πάντως τέλος να σημειωθεί ότι η τοποθεσία όπου ο τρομοκράτης αποκεφαλίζει τον άτυχο όμηρο, ο οποίος φορά τη χαρακτηριστική πορτοκαλί φόρμα των κρατουμένων στο Γκουαντάναμο, παραμένει άγνωστη αν και η ακτή παραπέμπει στην ομαδική εκτέλεση των 21 Αιγυπτίων ομήρων.

Προσοχή, ακολουθούν πολύ σκληρές εικόνες