ΚΟΣΜΟΣ

Κτηνωδία στο Πακιστάν: Οι Αρχές δηλητηρίασαν εκατοντάδες αδέσποτα σκυλιά (ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)

Κτηνωδία στο Πακιστάν: Οι Αρχές δηλητηρίασαν εκατοντάδες αδέσποτα σκυλιά (ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)

Τα πτώματα των σκυλιών βρέθηκαν διάσπαρτα σε περιοχές της πόλης και εργαζόμενοι του δήμου τα περισυνέλεξαν.

Οι Αρχές στην νότια πόλη Καράτσι του Πακιστάν δηλητηρίασαν εκατοντάδες σκυλιά, σε άλλη μια προσπάθεια του δήμου να περιοριστεί ο πληθυσμός των αδέσποτων που επιτίθενται σε χιλιάδες ανθρώπους κάθε χρόνο στην μεγαλούπολη των 20 εκατομμυρίων κατοίκων.

«Τουλάχιστον 700 σκυλιά θανατώθηκαν μόλις σε δύο περιοχές στα νότια της πόλης τις τελευταίες δύο μέρες», δήλωσε ο Σάταρ Τζαβάντ, ένας εκπρόσωπος της δημοτικής αρχής.

Η θανάτωση των σκυλιών διεξάγεται με χρήση δισκίων που περιέχουν δηλητήριο και είναι κρυμμένο σε κρέας κοτόπουλου έχει δεχτεί επικρίσεις από υπερασπιστές των δικαιωμάτων των ζώων, αλλά ένας άλλος αξιωματούχος της πόλης, ο Μοχάμεντ Ζαχίντ, δήλωσε πως η θανάτωση των ζώων είναι απαραίτητη καθώς οι αγέλες αδέσποτων σκυλιών θέτουν μια απειλή για τους κατοίκους.

«Τον περασμένο χρόνο το νοσοκομείο Τζίνα στο Καράτσι νοσήλευσε 6.500 ανθρώπους τους οποίους δάγκωσαν σκύλοι και αυτό το χρόνο, έως σήμερα, έχουν καταγραφεί 3.700 περιστατικά», δήλωσε ο δρ. Σεμίν Τζαμάλι, επικεφαλής της μονάδας επειγόντων περιστατικών.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στην παραπάνω Gallery του Newsbomb