Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Η επική απάντηση του Πούτιν σε ημίγυμνη ερωτική εξομολόγηση τραγουδίστριας (video)

Newsbomb

Δεν έμεινε στην ερωτική εξομολόγηση, αλλά μέχρι και πρόταση γάμου δημοσίως, φορώντας μόνο τα απαραίτητα έκανε στον Βλαντιμίρ Πούτιν μία τραγουδίστρια ιταλικής καταγωγής.

Η Αννα Αζέρλι λοιπόν, φόρεσε τα πιο «καυτά» της εσώρουχα, πέταξε πάνω της μια πρόχειρη γούνα και… πετάχτηκε μέχρι την Κόκκινη Πλατεία. Εκεί άνοιξε την… καρδιά της και αποκαλύπτοντας τον εσωτερικό της κόσμο (γδύθηκε δηλαδή), έστειλε ένα διαφορετικό μήνυμα στον Ρώσο πρόεδρο.

anna azerli2

Η πληθωρική τραγουδίστρια, γνωστή για τις πλούσιες καμπύλες της, τραγούδησε μάλιστα για την αγάπη που τρέφει στο πρόσωπο του προέδρου της Ρωσίας, ενώ μιλώντας σε ρωσικό δίκτυο εξήγησε πως είχε την ευκαιρία να τον γνωρίσει πριν περίπου εννέα χρόνια κατά τη διάρκεια συναυλίας της.

Από εκείνη τη στιγμή, ονειρεύεται, δε, να γίνει η πρώτη κυρία της χώρας, ενώ όσο για τους λόγους που την ώθησαν να κάνει στριπτίζ δίπλα στην Κόκκινη Πλατεία, η (τρομερά) φιλόδοξη τραγουδίστρια εκμυστηρεύτηκε: «Αποφάσισα να τολμήσω αυτή την εμφάνιση για να τραβήξω την προσοχή του και να διαμαρτυρηθώ για τις κυρώσεις που έχουν επιβληθεί από τις ΗΠΑ και την Ευρώπη».

Για τον Πούτιν μάλιστα τόνισε: «Είναι δυνατός και ισχυρός, είναι έξυπνος και αθλητικός. Έχει πολλά προσόντα που διαθέτουν ελάχιστοι άνδρες. Το 2009 τον γνώρισαν και τραγούδησα μπροστά του σε μία συναυλία, έπειτα από την οποία με κάλεσε στη Ρωσία, εγώ όμως δεν ήρθα. Τώρα είμαι ελεύθερη και ονειρεύομαι να γίνω η σύζυγό τους. Να φροντίζετε τον πρόεδρό σας».

anna azerli

Εκτός ωστόσο από… πέραση στις γυναίκες, ο «Τσάρος» έχει και χιούμορ, αφού δεν δίστασε να απαντήσει μέσω του εκπροσώπου του, Ντμίτρι Πέσκοφ.

«Κάνει κρύο, μπορεί να κρυώσει. Εδώ δεν είναι το Σότσι», απάντησε το Κρεμλίνο.