Άγρια επίθεση σε έγκυο – Πηδούσαν με τακούνια στην κοιλιά της (ΠΡΟΣΟΧΗ – ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)

Άγρια επίθεση σε έγκυο – Πηδούσαν με τακούνια στην κοιλιά της (ΠΡΟΣΟΧΗ – ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Σοκ από την άγρια επίθεση εγκύου στη μέση του δρόμου – Απατημένη γυναίκα πατάει με τακούνια την κοιλιά της εγκύου, ερωμένης του άνδρα της Στην επίθεση συμμετέχουν κι άλλες γυναίκες, οι οποίες τη χτυπούν, τη γδύνουν, τη ξευτιλίζουν. Η έγκυος σπαράζει από τους πόνους. 

Φρίκη. Με αυτή τη λέξη μπορεί να περιγράψει κανείς τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε μία έγκυος στην Κίνα. Η άτυχη γυναίκα δέχθηκε μία πρωτοφανής αγριότητας επίθεση από μία ομάδα γυναικών. Ανάμεσά τους και η σύζυγος του άνδρα, με τον οποίο φαίνεται πως διατηρούσε σχέση η έγκυος.

Οι γυναίκες ρίχνουν στο έδαφος την έγκυο και αρχίζουν να την κλωτσούν, ενώ η ίδια προσπαθεί να προστατευτεί από την φρικτή επίθεση. Κάποια στιμγή, η απατημένη γυναίκα την κλωτσάει με τα τακούνια που φορούσε στην κοιλιά της. Ωστόσο, δεν σταμάτησε εκεί. Ανέβηκε πάνω στο στομάχι της εγκύου και άρχισε να πηδάει με οργή με τα τακούνια της. Την ίδια στιγμή, οι άλλες τέσσερις γυναίκες την κλωτσούν, τη γδύνουν, τη ξευτιλίζουν.  Η έγκυος σπαράζει από τους πόνους. 

Σύμφωνα με τη Mirror, δεν είναι γνωστό αν η νεαρή γυναίκα έχασε το παιδί της. 

Βίντεο αποτυπώνει καρέ - καρέ την άγρια επίθεση που δέχθηκε η άτυχη γυναίκα.

Δείτε ΕΔΩ το βίντεο – ΠΡΟΣΟΧΗ – ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

PHOTO GALLERY