ΚΟΣΜΟΣ

Θεωρίες συνωμοσίας μετά τη διάσωση του 4χρονου από τον «Spiderman» των Παρισίων!

Θεωρίες συνωμοσίας μετά τη διάσωση του 4χρονου από τον «Spiderman» των Παρισίων!

Είναι η εικόνα που έχει μονοπωλήσει τα πρωτοσέλιδα των τελευταίων ημερών: Ένα μικρό παιδί κρέμεται από το μπαλκόνι του πέμπτου ορόφου πολυκατοικίας στο Παρίσι και ένας άντρας – άγνωστός του, όπως θα αποδειχθεί αργότερα – σκαρφαλώνει στην πολυκατοικία όσο πιο γρήγορα μπορεί για να το σώσει.

Είναι πολλά τα στοιχεία που συγκεντρώνονται σε μία και μόνο εικόνα και το CNNi επιχειρεί να απαντήσει σε όλα τα σημαντικά ερωτήματα που προκύπτουν.

Γιατί κρέμεται το παιδί από το μπαλκόνι;

Ο 4χρονος ήταν στο σπίτι με τον πατέρα του όταν συνέβη το περιστατικό. Ο μπαμπάς του τον άφησε μόνο και ο μικρός αποφάσισε να βγει στο μπαλκόνι. Γείτονες είπαν στο CNNi πως το παιδί είχε πέσει από το μπαλκόνι του ακριβώς από πάνω ορόφου – συγκεκριμένα, έπεσε από τον έκτο όροφο – αλλά κατάφερε, κάπως, να κρατηθεί από τα κάγκελα καθώς έπεφτε.

Γιατί δεν βοηθά το παιδί ο άντρας που είναι στο μπαλκόνι;

Ο άντρας που φαίνεται στη φωτογραφία είναι στο διπλανό διαμέρισμα απ΄αυτό που έχει πέσει το παιδί. Το όνομά του είναι Florian. Προσπάθησε να πιάσει το παιδί μέσα από το κενό των δύο διαμερισμάτων, αλλά φοβήθηκε πως αν το τραβούσε κινδύνευε να πέσει από τα χέρια του.

Διαβάστε περισσότερα στο Cnn.gr