Απίστευτο! Απέσυραν τις κατηγορίες σεξουαλικής παρενόχλησης λόγω της ηλικίας της γυναίκας

Απίστευτο! Απέσυραν τις κατηγορίες σεξουαλικής παρενόχλησης λόγω της ηλικίας της γυναίκας

Οι Ιταλοί εισαγγελείς απέσυραν τις κατηγορίες κατά του Carlo Tavecchio πρώην υπεύθυνου της εθνικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της χώρας, εν μέρει επειδή θεωρήθηκε ότι η γυναίκα η οποία έκανε τις κατηγορίες ήταν αρκετά μεγάλη ώστε να μην νιώθει ότι απειλείται.

Σύμφωνα με τις αρχές, ο λόγος που εγκαταλείφθηκε η υπόθεση ήταν επειδή η γυναίκα κατήγγειλε με καθυστέρηση τις κατηγορίες. Υπήρχαν περαιτέρω λόγοι που οι εισαγγελείς αποφάσισαν να αποσύρουν τις κατηγορίες.

 

Ο άλλος λόγος που ανέφεραν οι αρχές ήταν ότι η εν λόγω γυναίκα, Elisabetta Cortani πρόεδρος του ποδοσφαιρικού συλλόγου γυναικών Lazio, ήταν 50 ετών την περίοδο εκείνη καθώς και το ότι είχε συναναστραφεί με τον Tavecchio στο παρελθόν, υποδείκνυαν ότι δεν βρισκόταν σε μειονεκτική θέση.

 

Η κατηγορία της Cortani, την οποία υπέβαλε στις 24 Νοεμβρίου του 2017, αφορούσε δύο περιστατικά. Το πρώτο συνέβη τον Μάιο του 2015 όταν σε συνάντηση μεταξύ των Cortani και Tavecchio, ο τελευταίος την πλησίασε και άρχισε να την ακουμπά στο στήθος ενώ της έκανε ανάρμοστα σχόλια και προσπαθούσε να την φιλήσει. Σύμφωνα με την Cortani, η ίδια προσπάθησε να τον αγνοήσει και έφυγε από το δωμάτιο στο οποίο γινόταν η συνάντηση.

Διαβάστε περισσότερα στο Cnn.gr