Συνελήφθη σε στριπ κλαμπ η πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς επειδή άφησε πελάτη να την... (vids+pics)

Συνελήφθη σε στριπ κλαμπ η πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς επειδή άφησε πελάτη να την... (vids+pics)
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η Στόρμι Ντάνιελς, κατά κόσμον Στέφανι Κλίφορντ, η πρωταγωνίστρια ταινιών για ενηλίκους που υποστηρίζει πως έχει συνευρεθεί σεξουαλικά με τον Ντόναλντ Τραμπ, συνελήφθη σε ένα στριπτιζάδικο του Οχάιο, επειδή φέρεται να επέστρεψε να την αγγίξουν, ενώ βρισκόταν στη σκηνή - κάτι που αντιτίθεται στον νόμο της συγκεκριμένης πολιτείας.

Η Ντάνιελς συνελήφθη κατά τη διάρκεια του σόου της “Make America Horny Again”, στο Κολόμπους του Οχάιο, από αστυνομικούς με πολιτικά. Το σόου αυτό το έχει παρουσιάσει σε σχεδόν 100 στριπτιζάδικα ανά τις ΗΠΑ.

Ο δικηγόρος της Ντάνιελς, Μάικλ Αβενάτι εξήγησε ότι η πελάτισσά του συνελήφθη επειδή φέρεται ότι επέτρεψε να την αγγίξουν πελάτες με «μη σεξουαλικό τρόπο», θεωρώντας, ωστόσο τη σύλληψη «πολιτικά υποκινούμενη». 

«Απλά λέω ότι η πελάτισσά μου @StormyDaniels συνελήφθη στο Κολόμπο του Οχάιο. Ήταν στημένο και με πολιτικό κίνητρο. Δείχνει απόγνωση. Θα πολεμήσουμε όλες τις ψευδείς κατηγορίες. #Basta», έγραψε ο δικηγόρος της στο Twitter.

Ο δικηγόρος δήλωσε επίσης ότι ευελπιστεί πως η πελάτισσά του θα αφεθεί ελεύθερη με εγγύηση.

Σύμφωνα με τη νομοθεσία του Οχάιο, ένας εργαζόμενος που εμφανίζεται τακτικά γυμνός ή ημίγυμνος σε μία σεξουαλικά προσανατολισμένη επιχείρηση, δεν επιτρέπεται να αφήνει να τον αγγίζουν πελάτες ούτε πρόσωπο που δεν είναι είναι μέλος της οικογένειάς του.

Λίγες ώρες αργότερα, οι κατηγορίες που είχαν απαγγελθεί εις βάρος της  Ντάνιελς αποσύρθηκαν.

«Είμαι στην ευχάριστη θέση να αναφέρω ότι όλες κατηγορίες ενάντια στην πελάτισσά μου @StormyDaniels αποσύρθηκαν», τόνισε ο Αβενάτι με ανάρτηση στο Twitter, ευχαριστώντας τους εισαγγελείς για τον «επαγγελματισμό» τους.

 Η Ντάνιελς ισχυρίζεται ότι είχε σεξουαλική επαφή με τοn Τραμπ το 2006, ενώ ήταν ήδη παντρεμένος με τη Μελάνια Τραμπ.

Πηγή Cnn.gr

PHOTO GALLERY