ΚΟΣΜΟΣ

Ανατροπή ΣΟΚ: Ο 14χρονος βίασε την 59χρονη φίλη της μάνας του στην Ίμπιζα! (pics)

Ανατροπή ΣΟΚ: Ο 14χρονος βίασε την 59χρονη φίλη της μάνας του στην Ίμπιζα! (pics)

Νέα τροπή πήρε η υπόθεση της «σεξουαλικής κακοποίησης» ενός 14χρονου αγοριού από φίλη της μητέρας του ενώ έκαναν όλοι μαζί διακοπές στην Ίμπιζα.

Η 59χρονη Gail Dickinson κατηγορήθηκε ότι βίασε τον 14χρονο στο μπαλκόνι του διαμερίσματος όπου διέμενε, ωστόσο το δικαστήριο είχε άλλη άποψη.

Συγκεκριμένα, την αθώωσε από τις κατηγορίες που βασίστηκαν στη μαρτυρία της γιαγιάς του υποτιθέμενου θύματος που αποδείχθηκε τελικά θύτης!

Η γιαγιά του ανηλίκου είχε δει την 59χρονη να κάνει σεξ με τον εγγονό της, με αποτέλεσμα να την καταγγείλει υποστηρίζοντας μάλιστα ότι είχε ακούσει να του λέει ανάρμοστες και προκλητικές εκφράσεις για τον «ανδρισμό» του όπως «η μαμά σου πιστεύει πως είσαι παιδί, εγώ όμως ξέρω ότι είσαι άνδρας», αλλά και «τι ωραία πράγματα που έχεις εκεί κάτω».

Στη δεύτερη ωστόσο μέρα της δίκης της, η Dickinson παραδέχθηκε πως η σεξουαλική επαφή δεν ήταν συναινετική, ωστόσο υποστήριξε ο 14χρονος ήταν αυτός που της επιτέθηκε και τη βίασε!

Το δικαστήριο μάλιστα την πίστεψε, με αποτέλεσμα να την απαλλάξει από κάθε κατηγορία.

Συγκεκριμένα, οι δικαστές αποφάσισαν ότι οι κατηγορίες «δεν ήταν βάσιμες» και ως εκ τούτου δεν αρκούσαν για να την καταδικάσουν.

Η 59χρονη ισχυρίστηκε ότι όλα «συνέβησαν ξαφνικά, δεν μπορώ να πιστέψω πόσο γρήγορα έγιναν όλα», ενώ αποκάλυψε πολλές λεπτομέρειες του συμβάντος.

«Σοκαρίστηκα. Τον έσπρωξα και του είπα "όχι, σταμάτα". Έτρεξα στο μπαλκόνι και με ακολούθησε», είπε, σύμφωνα με την Daily Mail.
Ανέφερε επίσης πως ο ανήλικος είχε «εμμονή» μαζί της, κάτι που την είχε τρομοκρατήσει.

Στην κατάθεσή της, η γιαγιά του 14χρονου έδωσε μία διαφορετική οπτική της υπόθεσης, τονίζοντας πως η Dickinson είχε κάνει άσεμνα σχόλια στο παιδί, ακόμη και μπροστά της.

Αποκαλύπτοντας όσα έλαβαν χώρα στο μπαλκόνι, δήλωσε σοκαρισμένη. «Του έλεγε τι να κάνει και υπάκουε, σαν ρομπότ», είπε χαρακτηριστικά.

Παρά ωστόσο τις κατηγορίες της γιαγιάς του, ο 14χρονος παραδέχτηκε πως ήταν πολύ μεθυσμένος κατά τη διάρκεια του περιστατικού αφού προηγουμένως είχαν βγει όλοι μαζί για ποτό.

Και μπορεί να υποστήριξε πως η 59χρονη ήταν αυτή που τον πλησίασε με ερωτικές διαθέσεις, παραδέχθηκε όμως ότι αυτός πήγε στο δωμάτιό της.

«Είμαι έκπληκτος με το ό,τι συνέβη. Όταν ξύπνησαν το πρωί αισθανόμουν απαίσια. Το μετανιώνω. Δεν θα συνέβαινε αν ήμουν νηφάλιος», ομολόγησε…

Η 59χρονη Gail Dickinson, δικαιωμένη πλέον, έφυγε χαμογελώντας από την αίθουσα, τονίζοντας στους δημοσιογράφους ότι «αποδόθηκε δικαιοσύνη».