ΚΟΣΜΟΣ

ΗΠΑ: Νέο τρομο-δέμα με παραλήπτη το CNN

ΗΠΑ: Νέο τρομο-δέμα με παραλήπτη το CNN

Ακόμη ένα ύποπτο δέμα που προοριζόταν για το CNNi εντοπίστηκε σε ταχυδρομείο της Ατλάντας, γνωστοποίησε ο πρόεδρος του CNN Τζεφ Ζάκερ με μια ανάρτηση στο Twitter, σημειώνοντας ωστόσο πως δεν υπάρχει κίνδυνος στα κεντρικά του τηλεοπτικού δικτύου. 

Το δέμα εντοπίστηκε τρεις ημέρες μετά τη σύλληψη ενός άνδρα που έστειλε δέματα με αυτοσχέδιους εκρηκτικούς μηχανισμούς σε επιφανή στελέχη του Δημοκρατικού Κόμματος, επικριτές του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ και στο CNNi.

Θα οδηγηθεί σήμερα, Δευτέρα, ενώπιον δικαστηρίου όπου θα απαγγελθούν κατηγορίες σε βάρος του.

Ο άνδρας που συνελήφθη στη Φλόριντα σε σχέση με την υπόθεση των 13 δεμάτων που περιείχαν αυτοσχέδιους εκρηκτικούς μηχανισμούς ο βασικός και πιθανόν ο μόνος ύποπτος, δήλωσε πριν τρεις μέρες αξιωματούχος των ομοσπονδιακών υπηρεσιών ασφαλείας στο Reuters.

Εναντίον του Σέζαρ Σέιοκ, του 56χρονου υπόπτου, έχουν απαγγελθεί πέντε κατηγορίες, μεταξύ των οποίων και απειλές εναντίον πρώην προέδρων των ΗΠΑ, οι οποίες επισύρουν ποινή έως και 58 χρόνια κάθειρξη.

Με τη σειρά του ο διευθυντής του FBI είχε προειδοποιήσει ότι ενδέχεται να υπάρχουν και άλλα δέματα, ενώ εκτίμησε ότι είναι «πάρα πολύ νωρίς να μιλήσει κανείς για τα κίνητρα» του υπόπτου.

Διαβάστε περισσότερα στο Cnn.gr