ΚΟΣΜΟΣ

Εικόνες φρίκης: Το ερωτικό τρίο κατέληξε στο χειρότερο εφιάλτη του!

Εικόνες φρίκης: Το ερωτικό τρίο κατέληξε στο χειρότερο εφιάλτη του!

Σε εφιάλτη που δεν θα ευχόταν ούτε στο χειρότερο εχθρό του, κατέληξαν τα ερωτικά παιχνίδια ενός Αμερικανού.

Και αυτό γιατί αντί το σκηνικό του ερωτικού τριγώνου να παραπέμπει σε πορνό, τελικά εκτυλίχθηκαν σκηνές από ταινία… σπλάτερ, με μόνο κοινό στις δύο εκδοχές το «ακατάλληλο για ανηλίκους»!

Γιατί μπορεί ο τρομοκρατημένος άνδρας από την άλλη πλευρά της γραμμής να τους προϊδέασε, ωστόσο ακόμα και οι έμπειροι αστυνομικοί του Χάναχαν της Νότιας Καρολίνας δεν μπορούσαν να πιστέψουν τα μάτια τους, όταν ήρθαν αντιμέτωποι με τις εικόνες του αιματηρού περιστατικού που κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν.

Σύμφωνα με τα αμερικανικά Μέσα λοιπόν, μια γυναίκα που βρισκόταν υπό την επήρεια ηρωίνης και μεθαμφεταμινών, δάγκωσε, σε κατάσταση αμόκ, τα γεννητικά όργανα ενός εκ των παρτενέρ της και προσπάθησε να του τα κόψει!

Όταν οι αστυνομικοί έφθασαν στο διαμέρισμα αντίκρυσαν γυμνή και μέσα στα αίματα τη γυναίκα, η οποία δεν δίστασε να τους επιτεθεί.
Για να μπορέσουν έτσι να την ακινητοποιήσουν, χρησιμοποίησαν τέιζερ, ενώ χρειάστηκε να την επαναφέρουν με ένα ειδικό σπρέι.

Ακολούθως την οδήγησαν στο νοσοκομείο προκειμένου να τις παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες και να εξακριβωθεί αν τα αίματα ήταν δικά της ή του δύσμοιρου θύματος.

Δεν έχει γίνει πάντως γνωστό αν ο άνδρας, ο οποίος έζησε τον απόλυτο εφιάλτη, έχασε τελικά τον… ανδρισμό του ή οι γιατροί κατάφεραν να αποκαταστήσουν τη ζημιά.

«Ειλικρινά είναι ένα από τα πιο ανατριχιαστικά βίντεο που έχει καταγράψει κάμερα στη στολή αστυνομικού και έχω δει στην καριέρα μου. Μου θυμίζει σκηνή που μπορείς να δεις σε ταινία τρόμου», δήλωσε ο επικεφαλής της αστυνομίας, Dennis Turner, στο Live5news.com.

Πλέον οι αρχές έχουν αρχίσει έρευνες προκειμένου να ξετυλίξουν το κουβάρι της πρωτοφανούς αυτής υπόθεσης και να διαπιστώσουν αν κατά τη διάρκεια της ερωτικής συνεύρεσης των τριών ατόμων υπήρξε κάποια επιλήψιμη πράξη, αλλά και τι «ώθησε» τη γυναίκα σε αυτήν την αποτρόπαια πράξη.

Προς το παρόν πάντως δεν έχει αποδοθεί κάποια κατηγορία εναντίον.