MEDIA

Βαρύ πένθος για τον Σπύρο Παπαδόπουλο (pics)

Βαρύ πένθος για τον Σπύρο Παπαδόπουλο (pics)

Θλίψη επικρατεί για τους συντελεστές της εκπομπής «Στην Υγειά μας ρε παιδιά».

Η «κολώνα» της ομάδας, ο παραγωγός Βασίλης Λάσκαρης άφησε την τελευταία του ονοή βυθίζοντας στο πένθος γίλους, συναδέλφους και την οικογένειά του.

Ήταν ένας από τους πιο στενούς φίλους του Σπύρου Παπαδόπουλου. Συνεργάστηκαν μαζί για περισσότερο από 15 χρόνια ενώ τους συνέδεε βαθιά και αληθινή φιλία.

Ο παρουσιαστής είναι συντετριμμένος και δεν μπορεί να πιστέψει πως πλέον δεν θα έχει δίπλα του τον άνθρωπο που ήταν η «κολώνα» της εκπομπής του.

Το μυστικό του «Στην υγειά μας», ήταν και ο Βασίλης Λάσκαρης. Πλέον, η γυναίκα του, Βίκυ και ο γιος του, Γιάννης, θα κρατήσουν ζωντανή και την εκπομπή και τη μνήμη του.

Η Χριστίνα Αλεξανιάν γνωστοποίησε την δυσάρεστη είδηση μέσω ενός μηνύματος στο instagram. Πόσταρε φωτογραφία μαζί με τον εκλιπόντα κι έγραψε:

«Έφυγες και πηγές μακριά..»

Βασίλη μου αγαπημένε! Μόνο χαρές θα θυμάμαι από σένα. Γενναιόδωρος, πληθωρικός και λεβέντης. Άντρας παλιάς κοπής, όπως σου έλεγα. Η αρχοντιά σου, το ζεϊμπέκικο σου, το γέλιο σου, το χιούμορ σου, η αγάπη για το κοριτσάκι σου-αχ Βικουλα μου-όλα αυτά τα κλειδώνω στην καρδιά μου. Ήσουν παράδειγμα ανθρώπου! Στην υγεία μας λέγαμε και τσουγκρίζαμε. Τώρα στην μνήμη σου θα πιούμε και την λεβεντιά σου θα θυμόμαστε. Σεμνός και ταπεινός. Αυτό ήσουν. Vicky Laskari, Βικουλα μου, η κοινή μοίρα του θανάτου είναι η μόνη παρηγοριά. Καλή αντάμωση λοιπόν..».

Δείτε στην παρακάτω Gallery τον Βασίλη Λάσκαρη:

Σχετικές ειδήσεις