ΚΟΣΜΟΣ

Νεϊμάρ: Σάλος με νέο βίντεο - «Ξύλο» σε  δωμάτιο ξενοδοχείου (vid)

Νεϊμάρ: Σάλος με νέο βίντεο - «Ξύλο» σε  δωμάτιο ξενοδοχείου (vid)

Για πρώτη φορά στα βραζιλιάνικα μέσα μίλησε το νεαρό μοντέλο που κατηγορεί τον Νεϊμάρ για βιασμό προκαλώντας σάλο με τις νέες της αποκαλύψεις. Στη δημοσιότητα βίντεο που τους δείχνει να τσακώνονται την επομένη της «επίθεσης»

Η Νατζίλα Τριντάντε Μέντες ντε Σόουζα αποκάλυψε τους λόγους που την έκαναν να ταξιδέψει στο Παρίσι για να συναντήσει τον άσο της Παρί Σεν Ζερμέν, καθώς και τον τρόπο που τα πράγματα πήραν, όπως ισχυρίζεται, βίαιη τροπή, όταν εκείνη αρνήθηκε να κάνουν σεξ χωρίς προφυλάξεις.


Σε τηλεοπτική της συνέντευξη στο κανάλι TV SBT, η Νατζίλα Τριντάντε Μέντες ντε Σόουζα, παραδέχτηκε ότι ένιωθε έλξη για τον Βραζιλιάνο άσο και είχε συμφωνήσει αρχικά να κάνει σεξ μαζί του. Όταν όμως συνειδητοποίησε ότι ο 21χρονος δεν είχε φέρει μαζί του προφυλακτικά και του είπε ότι δεν πρόκειται να γίνει τίποτα, «εκείνος έγινε επιθετικός». «Του είπα "Σταμάτα! Σταμάτα! Όχι!". Εκείνος δεν μιλούσε, απλά έκανε ότι έκανε».

«Το μόνο που θέλω είναι δικαιοσύνη. Η εμπειρία με έχει τραυματίσει ψυχολογικά. Θέλω να πληρώσει για αυτό που έκανε», ανέφερε στη συνέντευξή της η νεαρή.

Δείτε το βίντεο:


Ερωτηθείσα κατά τη διάρκεια της συνέντευξή της αν είχε πέσει θύμα σωματικής επίθεσης ή βιασμού, η νεαρή είπε ότι συνέβησαν και τα δύο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το O Globo δημοσίευσε πριν μερικές ώρες ένα βίντεο, το οποίο δείχνει τον Νείμάρ και την κοπέλα να τσακώνονται στο δωμάτιο του ξενοδοχείου, κατά τη δεύτερή τους συνάντηση, μετά τον φερόμενο βιασμό. H γυναίκα ακούγεται να λέει εξοργισμένη στον ποδοσφαιριστή: «Θα σε χτυπήσω! Ξέρεις γιατί; Γιατί εχθές μου επιτέθηκες και με άφησες εδώ μόνη». Η νεαρή εμφανίζεται στην κάμερα να χτυπάει τον Νεϊμάρ με τον ίδιο να αμύνεται, χρησιμοποιώντας τα πόδια του.

Δείτε το βίντεο με την χειροδικία:

Διαβάστε επίσης:

Πόλεμος Ελλάδας – Τουρκίας: «Είμαστε έτοιμοι για το χειρότερο σενάριο» - Πληροφορία ΣΟΚ από ΗΠΑ

Serial killer – Κύπρος: Δάκρυσαν και οι αστυνομικοί όταν άνοιξαν την τρίτη βαλίτσα - Η απόλυτη φρίκη

Σχετικές ειδήσεις