ΚΟΣΜΟΣ

Αδιανόητο: Σκότωσε την κολλητή της για 9 εκατομμύρια δολάρια και το βιντεοσκόπησε (pics)

Αδιανόητο: Σκότωσε την κολλητή της για 9 εκατομμύρια δολάρια και το βιντεοσκόπησε (pics)
pixabay

Η Denali Brehmer ξεκίνησε να σχεδιάζει τη δολοφονία της «κολλητής» της φίλης, Cynthia Hoffman, μετά από την προσφορά ενός άνδρα που γνώρισε στο Διαδίκτυο, σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές της Αλάσκας.

Η 18χρονη κοπέλα από το Anchorage μιλούσε με τον 21χρονο Darin Schilmiller που εμφανιζόταν ως εκατομμυριούχος με το όνομα «Tyler» και της πρόσφερε τουλάχιστον 9 εκατομμύρια δολάρια για να σκοτώσει την 19χρονη Cynthia Hoffman και να του στείλει «βίντεο και φωτογραφίες από την δολοφονία», σύμφωνα με τις Αρχές.

Οι δύο τους ξεκίνησαν να συζητούν «ένα σχέδιο για να βιάσουν και να δολοφονήσουν κάποιον στην Αλάσκα» αρκετές εβδομάδες πριν την δολοφονία της Cynthia Hoffman, σύμφωνα με τα στοιχεία της υπόθεσης.

Το πτώμα της 19χρονης Cynthia Hoffman εντοπίστηκε στις 2 Ιουνίου μέσα στο ποτάμι Eklutna, λίγο έξω από το Anchorage. Την άτυχη κοπέλα την είχαν πυροβολήσει στο κεφάλι και την είχαν δέσει με ταινία.

Η Denali Brehme στρατολόγησε και άλλους τέσσερις εφήβους για τη στυγερή δολοφονία και όλοι θα λάμβαναν ένα σημαντικό ποσό για τον σχεδιασμό ή/και τη συμμετοχή τους στο έγκλημα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία των Αρχών, την άτυχη κοπέλα μετέφεραν οι Brehmer και McIntosh με ένα φορτηγό στους καταρράκτες Thunderbird, με τη δικαιολογία ότι θα πήγαιναν για ορειβασία κοντά στον ποταμό Eklutna. Οι δράστες έδεσαν τα χέρια και τα πόδια της κοπέλας με ταινία και τη φίμωσαν. Στη συνέχεια την πυροβόλησαν στο πίσω μέρος του κεφαλιού και την πέταξαν στο ποτάμι.

Δείτε στην gallery φωτογραφίες:

Οι έρευνες αποκάλυψαν ότι οι έφηβοι δράστες έστειλαν φωτογραφίες και βίντεο από την αποτρόπαια πράξη τους στον 21χρονο Darin Schilmiller.

Ο πατέρας της άτυχης κοπέλας, μιλώντας στο CNN, είπε ότι η κόρη του είχε μαθησιακές δυσκολίες και ότι ήταν ένας «άγγελος».

Οι δράστες έχουν ήδη καταδικαστεί για την υπόθεση από πρωτοβάθμιο δικαστήριο. Ανάμεσα στις κατηγορίες που τους ασκήθηκαν για φόνο εκ προμελέτης και δολοφονία δευτέρου βαθμού.

Με πληροφορίες από το CNN

Διαβάστε επίσης:

«Εφιαλτικό» το μέλλον της Ελλάδας - Επιστήμονας προειδοποιεί

Σχετικές ειδήσεις