ΚΟΣΜΟΣ

Σάλος σε σούπερ μάρκετ: Έγλειψε παγωτό - Κινδυνεύει με 20 χρόνια φυλακή (pics)

Σάλος σε σούπερ μάρκετ: Έγλειψε παγωτό - Κινδυνεύει με 20 χρόνια φυλακή (pics)
pixabay

Οι Αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό της

Μεγάλη αναστάτωση έχει προκαλέσει στο Τέξας των Ηνωμένων Πολιτειών ένα βίντεο που κάνει τον γύρο του Διαδικτύου και δείχνει τι έκανε μία γυναίκα καθώς βρισκόταν μπροστά από ψυγείο με παγωτά σε σούπερ μάρκετ.

Οι Αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό της και όπως ανέφεραν η γυναίκα αντιμετωπίζει μια κατηγορία κακουργήματος δεύτερου βαθμού ενώ μπορεί να αντιμετωπίσει ποινή φυλάκισης μέχρι και είκοσι χρόνια. Είναι επίσης πιθανόν να της καταβληθεί πρόστιμο έως και 10.000 δολάρια.

Το περιστατικό έγινε την περασμένη εβδομάδα ενώ το βίντεο κυκλοφόρησε στο twitter και μέχρι στιγμής έχει συγκεντρώσει πάνω από 11 εκατομμύρια προβολές.

«Η ασφάλεια του παγωτού είναι η ύψιστη προτεραιότητά μας και εργαζόμαστε σκληρά για να διατηρούμε το υψηλότερο επίπεδο εμπιστοσύνης των πελατών μας», δήλωσε η εταιρεία που παρασκευάζει τα παγωτά συμπληρώνοντας επίσης πως έχει αποσύρει όλα τα παγωτά που υπήρχαν σε εκείνο το ψυγείο.

Δείτε στην gallery τι έγινε:

Κάντε Bookmark τις σελίδες του Newsbomb.gr για τα Exit Poll 2019και τα Αποτελέσματα Εκλογών 2019 της 7ηςΙουλίου, ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι και με εγκυρότητα!

Διαβάστε επίσης όλες τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τις επερχόμενες Εθνικές Εκλογές 2019.

Διαβάστε επίσης:

Φωτιά ΤΩΡΑ: Μυρίζει καμένο σε όλη την Αθήνα – Δείτε τι έχει συμβεί

Βάσεις 2019: Πώς διαμορφώνονται τα μόρια σε 40 περιζήτητες σχολές