Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άρσεναλ - Ολυμπιακός 1-2: Τα «χρυσά» γκολ της μεγάλης πρόκρισης (vids)

Newsbomb

Ο Ολυμπιακός, έφερε τα πάνω-κάτω στη ρεβάνς με την Άρσεναλ στο «Emirates» και με απίστευτο γκολ... buzzer beater του Ελ Αραμπί στο 119΄ πήρε στην παράταση μία από τις μεγαλύτερες, αν όχι τη μεγαλύτερη πρόκριση της ιστορίας του για τους «16» του Europa League

Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς ήταν καλύτερη και στα 120 λεπτά που παίχτηκαν στο «Emirates» και άξιζε πέρα για πέρα να βρεθεί στους «16» του Europa League.

Οι «ερυθρόλευκοι» έγραψαν ιστορία όχι μόνο με τη νίκη τους στα 90 λεπτά χάρη στο γκολ του Σισέ, αλλά και με την αντίδραση που έβγαλαν στην ισοφάριση του Ομπαμεγιάνγκ στο 113’ της αναμέτρησης.

Εκεί που όλοι πίστεψαν πως τα πάντα είχαν τελειώσει, ο Ολυμπιακός βρήκε τα ψυχικά αποθέματα αλλά και το… δώρο του Λένο που χάρισε κόρνερ στους Πειραιώτες στα τελευταία λεπτά της παράτασης, να σκοράρει και δεύτερο τέρμα για να πάρει την τεράστια πρόκριση.

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί που έτρεξε για… τρεις και τέσσερις στην επίθεση του Ολυμπιακού, ήταν εκεί στο… τελευταίο γέμισμα και με μια προβολή που θα περάσει στην ιστορία των Πειραιωτών, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα! Το τελικό 2-1 υπέρ των «ερυθρόλευκων» σηματοδότησε μια τεράστια πρόκριση, με τους οπαδούς του να πανηγυρίζουν έξαλλα και να στήνουν… πάρτι στο Λονδίνο με τη λήξη της αναμέτρησης!

Δείτε φωτογραφίες στη Gallery:

Το γκολ της πρόκρισης για τον Ολυμπιακό

Το γεγονός ότι οι Άγγλοι δεν ήταν καλά φάνηκε στα τελευταία λεπτά της παράτασης. Δυο λεπτά πριν το τέλος, ο Λένο έκανε γκάφα και αναγκαστικά η Άρσεναλ έδωσε κόρνερ στον Ολυμπιακό.

Ανέβηκε στην επίθεση ακόμα κι ο Σα, με τους παίκτες του Αρτέτα να μην διώχνουν καλά, έτσι έγινε η «χρυσή» σέντρα του Μασούρα για τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί που με προβολή στο 119’ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και τον Ολυμπιακό στα… ουράνια!

Άρσεναλ (Μιγκέλ Αρτέτα): Λένο, Μπεγερίν (84' Γουίλοκ), Μουστάφι (103' Παπασταθόπουλος), Νταβίντ Λουίς, Σάκα, Τζάκα, Θεμπάγιος (72' Τορέιρα), Πέπε, Εζίλ, Ομπαμεγιάνγκ, Λακαζέτ (106' Μαρτινέλι).

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Ελαμπντελαουί, Μπα, Σισέ, Τσιμίκας (115' Λοβέρα), Καμαρά, Μπουχαλάκης, Γκιλιέρμε (116' Παπαδόπουλος), Ραντζέλοβιτς (77' Μασούρας), Βαλμπουενά (86' Γκασπάρ), Ελ Αραμπί.