Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Κορονοϊός: Σοκαριστικό βίντεο από γιατρό - «Αυτό θα δείτε πριν τη διασωλήνωση»

Newsbomb

Κορονοϊός: Ένα σοκαριστικό βίντεο στο οποίο αποτυπώνονται οι τελευταίες στιγμές που βλέπει ασθενής με κορονοϊό πριν να διασωληνωθεί ανήρτησε στο Twitter γιατρός στις ΗΠΑ.

«Δεν θέλω να είμαι ο τελευταίος άνθρωπος που θα καταγράψουν τα τρομαγμένα μάτια σας» έγραψε χαρακτηριστικά ο Κένεθ Ρέμι, ο οποίος εργάζεται ως γιατρός στο Missouri Baptist Medical Center.

Ο ίδιος εξήγησε ότι έφτιαξε το βίντεο προκειμένου να ενθαρρύνει ακόμα περισσότερους να φορούν μάσκα και να κρατούν αποστάσεις ασφαλείας καθώς τα κρούσματα κορονοϊού στην συγκεκριμένη πολιτεία των ΗΠΑ συνεχώς αυξάνονται.

«Έτσι είναι όταν έχεις 40 ανάσες το λεπτό, όταν έχεις επίπεδο οξυγόνου χαμηλότερο του 80» ακούγεται να λέει ο Ρέμι στην αρχή του βίντεο.

«Σας υπόσχομαι ότι αυτό θα δουν στο τέλος της ζωής τους η μητέρα σας ή ο πατέρας σας ή τα παιδιά σας όταν νοσήσουν με covid-19 πριν το τέλος της ζωής τους. Μιλάμε σοβαρά» προσθέτει ο Ρέμι.

«Σας εκλιπαρώ, εφαρμόστε τα μέτρα πρόληψης για να μειωθεί η μετάδοση του κορονοϊού ώστε να προστατεύσουμε και εμείς με τη σειρά μας, εσάς και τους αγαπημένους σας» καταλήγει το βίντεο του Αμερικανού γιατρού.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Lockdown: Παρατείνεται το lockdown μέχρι τις 7 Δεκεμβρίου