Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΚΟΣΜΟΣ

Aυστραλία: Νύφη βοηθά μοσχαράκι να γεννηθεί στη διάρκεια του γάμου της

Newsbomb

Όταν μια από τις αγελάδες της μπήκε σε διαδικασία τοκετού σε ένα αγρόκτημα της Αυστραλίας κατά τη διάρκεια της γαμήλιας τελετής της,  η νύφη χωρίς δεύτερη σκέψη έσπευσε να βοηθήσει.

Η Τζέσα Λόους που μαζί με το σύζυγό της πλέον διατηρούν αγρόκτημα, τα παράτησε όλα και στρώθηκε αμέσως στη δουλειά με το λαμπερό νυφικό της για να βοηθήσει να έρθει στον κόσμο το μοσχαράκι.

«Όταν υπάρχει μια αγελάδα που χρειάζεται βοήθεια για να γεννήσει, τα παρατάς όλα για να πας να βοηθήσεις» δήλωσε στα τοπικά Μέσα. Όπως είπε δεν υπολόγισε εκείνη τη στιγμή τους καλεσμένους και φυσικά ούτε το φόρεμά της. «Πήγα κατευθείαν προς το γαλακτοκομείο» είπε.

Η Τζέσα και ο Μπεν Λόους παντρεύθηκαν στις 24 Απριλίου στο αγρόκτημά τους στο Gorae της Αυστραλίας. Λένε ότι δεν ήταν μεγάλη έκπληξη το γεγονός ότι η αγελάδα τους που ονομάζεται «Δράμα»…αποφάσισε να γεννήσει την ημέρα του γάμου τους.

«Με ένα τέτοιο όνομα, αστειευόμασταν ότι θα έκανε την έκπληξη την ημέρα του γάμου μας», είπε η Τζέσα. Άλλωστε ο τοκετός είχε ήδη καθυστερήσει περίπου τρεις ή τέσσερις ημέρες.

Το ζευγάρι είχε αναθέσει σε έναν φίλο και συνάδελφο γαλακτοπαραγωγό, να παρακολουθεί τη «Δράμα» κατά τη διάρκεια της τελετής και της δεξίωσης. Νωρίς το απόγευμα, ενημέρωσε την Τζέσικα ότι ο τοκετός είχε αρχίσει. Δύο ώρες αργότερα της είπε πως η αγελάδα χρειαζόταν βοήθεια.

Ο σύζυγος της Τζέσα βρισκόταν στην κουζίνα φτιάχνοντας τσάι για τους καλεσμένους, όταν ένας φίλος του τον ενημέρωσε για την κατάσταση. «Η πρώτη μου ερώτηση ήταν: Η Τζέσα είναι εκεί κάτω στη λάσπη, έτσι δεν είναι;» είπε ο σύζυγος της. Και φυσικά πήρε θετική απάντηση.

Ο τοκετός ήταν δύσκολος, είπε η Τζέσα. Αλλά τελικά, με τη βοήθειά της, η Δράμα γέννησε ένα υγιές θηλυκό μοσχάρι που ονομάζεται Destiny, δηλαδή Πεπρωμένο.

Αφού εγκατέστησε τη νέα οικογένεια και έδωσε ένα παυσίπονο στη νέα μητέρα, η Τζέσα επέστρεψε στο πάρτι με το λασπωμένο νυφικό της «Φορούσα το φόρεμα μέχρι τις 4:30 εκείνο το πρωί», είπε η Τζέσα.

Όσοι την ξέρουν καλά ανάμεσά τους και ο άνδρας της, ήταν βέβαιοι ότι θα κάνει αυτό που έκανε. Οι καλεσμένοι θα θυμούνται αυτό το γάμο για καιρό.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Χαρδαλιάς: Ανοίγουν μουσεία, θέατρα, σινεμά - Ξεκινούν και οι συναυλίες - Όλες οι ημερομηνίες