Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Πάνος Ζάρλας: Έτσι βρέθηκε νεκρός ο 28χρονος - Ανατριχιαστικό βίντεο τη στιγμή του τροχαίου

Newsbomb

Η «τρελή» πορεία της μηχανής. Πώς έφυγε από το δρόμο και προσέκρουσε στις διαχωριστικές μπάρες αριστερά του οδοστρώματος, με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο.

Ήταν περίπου 02:00, όταν ο 28χρονος, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του στο ανοδικό ρεύμα της Λεωφόρου Συγγρού, στο ύψος του Παλαιού Φαλήρου, στον αριθμό 373.

Η μηχανή προσέκρουσε στις διαχωριστικές μπάρες αριστερά του οδοστρώματος, με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο.

Ο Πάνος Ζάρλας είχε σήμερα τα γενέθλιά του, συμπλήρωνε το 28ο έτος της ηλικίας του.

Ο Πάνος είχε μπει στο ριάλιτι αγάπης και έκανε σχέση με τη Στέλλα Μιζεράκη. Είχαν κερδίσει, ωστόσο λίγο καιρό μετά το παιχνίδι χώρισαν.

Βίντεο – ντοκουμέντο που έδωσε στη δημοσιότητα το One Channel καταγράφει την τρελή πορεία της μηχανής του 28χρονου. Αστυνομικοί που βρέθηκαν στο σημείο μάλιστα, ανέφεραν ότι η εικόνα του άψυχου σώματος του νεαρού ήταν σοκαριστική, καθώς είχε διαμελιστεί.

Η έκκληση της οικογένειάς του

Ο νικητής του του Power of love 1 έφυγε ακαριαία από τη ζωή, με τους συγγενείς, τους φίλους, αλλά και τον κόσμο που τον αγάπησε μέσα από το reality να μην μπορούν να πιστέψουν τον χαμό του.

Η οικογένεια του Πάνου Ζάρλα, κάνει δημόσια έκκληση σε οποιονδήποτε αυτόπτη μάρτυρα που βρέθηκε στο σημείο του δυστυχήματος να επικοινωνήσει με τις Αρχές και να παραχωρήσει οποιαδήποτε πληροφορία θα μπορέσει να φανεί χρήσιμη προκειμένου να διευκρινιστούν τα αίτια του τραγικού τροχαίου, καθώς μέχρι στιγμής παραμένουν αδιευκρίνιστα.

Διαβάστε επίσης:

Πάνος Ζάρλας: Συγκλονίζουν οι εικόνες από το σημείο όπου έγινε το φρικτό τροχαίο

Κώστας Ευριπιώτης: Ραγίζει καρδιές το «αντίο» των παιδιών του