ΚΟΣΜΟΣ

Σάλος: Πεθερά έμεινε έγκυος από το γαμπρό της στο ταξίδι του μέλιτος!

Σάλος: Πεθερά έμεινε έγκυος από το γαμπρό της στο ταξίδι του μέλιτος!

Φαίνεται πως η σχέση γαμπρού-πεθεράς, ήταν λίγο παραπάνω στενή από όσο έπρεπε.

Το φυσάει και δεν... κρυώνει αυτό που έπαθε μια 34χρονη η οποία είδε τον άντρα της να την παρατάει για την μητέρα της ενώ την φέσωσε και 17.500 ευρώ!

Η Lauren Wall στα 19 της έκανε το όνειρό της πραγματικότητα. Παντρεύτηκε τον αγαπημένο της, Paul White, με τον οποίο ήταν ζευγάρι από το σχολείο. Έκαναν μια κόρη και η ζωή τους κύλαγε παραμυθένια. Ή τουλάχιστον έτσι νόμιζε...

Μια ημέρα ο γάμος της κατέρρευσε και βασική αιτία ήταν η ίδια της η μητέρα, με την ιστορία της να φέρνει στο φως της δημοσιότητα η Mirror.

Στον μήνα του μέλιτος την συνόδευσε η μητέρα της ενώ λίγο αργότερα η συμπεριφορά του Paul άλλαξε. Περνούσε αρκετές ώρες στο κινητό, κρυβόταν ενώ προσπαθούσε να κρύβει το τηλέφωνό του.

Όμως η αδερφή της Lauren, ανακάλυψε ερωτικά μηνύματα του γαμπρού της με την μητέρα τους, Julie!

Μετά από έναν τεράστιο καυγά, ο Paul έφυγε από το σπίτι και μετακόμισε με την Julie, αφήνοντας το παιδί του και ξεκίνησε μια νέα ζωή με την πεθερά του. Με την οποία έκανε και άλλο παιδί!

Και μέσα σε όλα αυτά, η Lauren ενημερώθηκε πως από τον λογαριασμό για τον γάμο της έλειπαν 17.500 ευρώ, τα οποία η Julie πήρε κρυφά για να τους ακολουθήσει στον μήνα του μέλιτος.

«Η μαμά αρνήθηκε τα πάντα. Με αποκαλούσαν τρελή και οι δυο, αλλά ο Paul αρνήθηκε να μου δείξει το τηλέφωνό του. Μετά από λίγες ημέρες με παράτησε. Έμεινα μόνη μου, στα 19 μου με ένα παιδί. Την είδα τυχαία στον δρόμο και είδα την κοιλιά της. Δεν πίστευα πως ήταν έγκυος. Όταν επέστρεψα σπίτι, κατέστρεψα τα πάντα από τον γάμο», δήλωσε η απατημένη σύζυγος-κόρη.

Για την ιστορία, τα λεφτά δεν τα πήρε ποτέ πίσω...

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Η μεγαλύτερη τρύπα του πλανήτη - Γιατί οι Ρώσοι έσκαψαν 12.262 μέτρα κάτω από τη Γη

Σχετικές ειδήσεις