ΚΥΠΡΟΣ

Κύπρος - Υπ. Δικαιοσύνης για Ελευθερίου: Έπονται εξελίξεις στην καταγγελία για κακοποίηση

Κύπρος - Υπ. Δικαιοσύνης για Ελευθερίου: Έπονται εξελίξεις στην καταγγελία για κακοποίηση

Εξελίξεις στην υπόθεση της καταγγελίας της Άντρης Ελευθερίου για κακοποίηση προανήγγειλε η Υπουργός Δικαιοσύνης. Σε παρέμβασή της στο Μεσημέρι και Κάτι η Έμιλυ Γιολίτη είπε ότι τα εύσημα ανήκουν αποκλειστικά στην κ.Ελευθερίου που βρήκε τη δύναμη και το θάρρος.

Η καταγγελία της έγινε στην Αστυνομία και από σήμερα άρχισε η μελέτη του φακέλου. Τις επόμενες μέρες θα αρχίσει να βλέπει η Αστυνομία τα άτομα τα οποία υποδεικνύει στην κατάθεσή της η κ.Ελευθερίου, είπε η Υπουργός. Κληθείσα να απαντήσει για τυχόν ύπαρξη άλλων υποθέσεων η κ.Γιολίτη είπε ότι σε σχέση με την υπόθεση της κ. Ελευθερίου θα υπάρχουν εξελίξεις πολύ σύντομα. Δεν υπήρξε άλλη καταγγελία από χθες αλλά πιστεύω η καταγγελία της Άντρης θα βοηθήσει κι άλλες γυναίκες.

«Απευθύνω έκκληση σε κορίτσια και γυναίκες που έχουν υποστεί βία να μην φοβούνται να κάνουν καταγγελίες. Το Κράτος και η Πολιτεία είναι εδώ. Δεν θα γίνεται ανεκτή οποιαδήποτε κακοποίηση.

Δυστυχώς όπως είδαμε και στην Ελλάδα με τη Σοφία Μπεκατώρου υπάρχουν καταγγελίες στον χώρο του αθλητισμού. Σε έναν χώρο όπου νεαρά άτομα εναποθέτουν όνειρα και ελπίδες σε συγκεκριμένα άτομα», τόνισε η Υπουργός.

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.com.cy