ΚΥΠΡΟΣ

Φρικτό τροχαίο στην Κύπρο: Μηχανή κόπηκε στα δυο μετά από σύγκρουση με αυτοκίνητο

Φρικτό τροχαίο στην Κύπρο: Μηχανή κόπηκε στα δυο μετά από σύγκρουση με αυτοκίνητο
Δείτε τις φωτογραφίες
sigmalive.com

Κύπρος: Θρήνος για 35χρονο νοσηλευτή

Ο Γιώργος Κορωνίδης από το Παραλίμνι της Κύπρου, ο οποίος εργαζόταν ως νοσηλευτής στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, έχασε τη ζωή του όταν ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα το βράδυ της Τετάρτης στην στην ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου.

Όπως ανέφερε νωρίτερα στο ΚΥΠΕ ο Στηβ Θεοδούλου, Βοηθός Υπεύθυνος Αστυνομικού Σταθμού Παραλιμνίου και Υπεύθυνος Τύπου της ΑΔΕ Αμμοχώστου, «γύρω στις 8 το βράδυ της Τετάρτης 29 Ιουνίου, άνδρας ηλικίας 35 ετών, οδηγούσε μοτοσυκλέτα μεγάλου κυβισμού στην οδό Κοραή στο Παραλίμνι, κατευθυνόμενος από τον κυκλικό κόμβο Παραλιμνίου-Δερύνειας προς τα φώτα τροχαίας της πρώην ΑΔΕ Αμμοχώστου».

Πρόσθεσε ότι «σε κάποιο σημείο του δρόμου ο 35χρόνος φαίνεται να προσπέρασε προπορευόμενο όχημα, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί βίαια με αυτοκίνητο που οδηγούσε γυναίκα ηλικίας 36 ετών, κάτοικος Παραλιμνίου, η οποία επιχειρούσε να στρίψει δεξιά, σύμφωνα με την πορεία της, στην πολυκατοικία όπου διαμένει».

Σύμφωνα με τον κ. Θεοδούλου, «από την σύγκρουση η μοτοσυκλέτα μοιράστηκε στα δυο, με αποτέλεσμα το ένα της μισό να καταλήξει σε άλλο όχημα».

Την υπόθεση διερευνά το Τμήμα Τροχαίας της ΑΔΕ Αμμοχώστου, αναφέρει το sigmalive.com.