Διπλό φονικό Στρόβολος: Μετά την ανατροπή ενώπιον Δικαστηρίου ο Τζιωνής

newsbomb

Διπλό φονικό Στρόβολος: Μετά την ανατροπή ενώπιον Δικαστηρίου ο Τζιωνής

Ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λευκωσίας συνεχίζεται η εκδίκαση της υπόθεσης της στυγερής δολοφονίας, που διαπράχθηκε τον περασμένο Απρίλιο στο Στρόβολο, με θύματα τον Γιώργο Χατζηγεωργίου και τη σύζυγο του Ντίνα Σεργίου, που συγκλόνισε το παγκύπριο. 

Σήμερα η διαδικασία θα συνεχιστεί με την κατάθεση παραδεκτών γεγονότων.

Κατηγορούμενοι είναι ο 33χρονος, Λοΐζος Τζιωνής, ο 23 ετών ετεροθαλής αδελφός του, Λευτέρης Σολωμού, η 21 ετών πρώην σύντροφος του Τζιωνή, Σάρα Σιάμς και ο 22χρονος, Μάριος Χατζηξενοφώντος.

Ανατροπή έφερε στην υπόθεση η αλλαγή στάσης του βασικού κατηγορούμενου στην υπόθεση, Λοΐζου Τζιωνή, ο οποίος άλλαξε την ομολογία του και είπε «όχι» σε όλες τις κατηγορίες, που του απαγγέλθηκαν.

Αρχικά ο 33χρονος είχε δηλώσει μη παραδοχή μόνο σε μια κατηγορία, που αφορά στη διάρρηξη της κατοικίας του άτυχου ζεύγους, προβάλλοντας τον ισχυρισμό ότι δεν υπήρξε διάρρηξη διότι «ήταν ανοικτά».

Κατά την προηγούμενη δικάσιμο η Κατηγορούσα Αρχή ενημέρωσε το δικαστήριο ότι αναστέλλει την ποινική δίωξη εναντίον και των τεσσάρων κατηγορουμένων όσον αφορά στην 3η κατηγορία της συνωμοσίας για φόνο.

Ως εκ τούτου, το Κακουργιοδικείο απάλλαξε τους κατηγορουμένους από τη συγκεκριμένη κατηγορία.

ΠΗΓΗ ΣΙΓΜΑ

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.com.cy

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

DPG NETWORK

ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2019 Newsbomb.gr - All rights reserved