ΚΥΠΡΟΣ

ΣΟΚ με τον Λοχαγό - serial killer: Τη στραγγάλισε την ώρα που έκαναν sex

ΣΟΚ με τον Λοχαγό - serial killer: Τη στραγγάλισε την ώρα που έκαναν sex
«Πάγωσε» τους ανακριτές με την κυνική ομολογία του

Σοκαρισμένη παρακολουθεί η Κύπρος τις καταιγιστικές εξελίξεις στην υπόθεση της δράσης του 35χρονου serial killer, λοχαγού της Εθνικής Φρουράς που εμφανιζόταν στα θύματά του ως «Ορέστης».

Ο κατηγορούμενος «πάγωσε» τους ανακριτές με την κυνική ομολογία του.

«Όταν την έπνιγα, ένιωθα ωραία», είπε, σύμφωνα με τον Φιλελεύθερο, αναφερόμενος στην άτυχη Μέρι Ρόουζ, μια γυναίκα από τις Φιλιππίνες, το πρώτο αναγνωρισμένο θύμα του 35χρονου serial killer.

Είναι το πρώτο θύμα που βρέθηκε στο φρεάτιο του θανάτου, στο Μιτσερό, όπου οι έρευνες συνεχίζονται για να εντοπιστούν κι άλλα θύματα του 35χρονου.

Επειδή ένιωσε ωραία όταν σκότωσε την άτυχη γυναίκα από τις Φιλιππίνες, αποφάσισε να το ξανακάνει, είπε.

Έτσι, επεδίωξε να γνωρίσει ακόμη μια γυναίκα από τις Φιλιππίνες, την Άριαν Παλάνας Λοσάνο.

«Μου άρεσαν οι Φιλιππινέζες» είπε με τον ίδιο κυνικό τρόπο στους ανακριτές.

Το δεύτερο θύμα του, υποστήριξε, το έπνιξε ενώ έκαναν έρωτα. Και την Άριαν τη γνώρισε μέσα από συγκεκριμένο σάιτ γνωριμιών.

Μέχρι στιγμής, ο «Ορέστης» έχει ομολογήσει το φόνο της 28χρονης Μέρι Ρόουζ, η σορός της οποίας εντοπίστηκε στο φρεάτιο στο Μιτσερό και της 28χρονης Άριαν Παλάνας Λοσάνο, η οποία είχε εξαφανιστεί ενάμιση μήνα μετά το πρώτο θύμα.

Υποστηρίζει ότι σκότωσε και το κοριτσάκι του πρώτου θύματος.

Με τον ίδιο τρόπο, σύμφωνα με πληροφορίες, προσπάθησε να παρασύρει και μια ξαδέρφη της.

Η γυναίκα αναζητούσε πληροφορίες για την εξαφάνιση της άτυχης Άριαν.

«Έπεσε» πάνω στον «Ορέστη». Ο 35χρονος της είπε να κλείσουν ραντεβού σε απομακρυσμένη περιοχή για να της δώσει στοιχεία. Αλλά η κοπέλα φοβήθηκε και αρνήθηκε τελικά να τον συναντήσει.

Ο 35χρονος φέρεται να σκότωσε και το 6χρονο κοριτσάκι της Μέρι Ρόουζ (του πρώτου του θύματος), τη μικρή Σιέρα και παρ’ ότι υποστήριξε ότι έριξε το πτώμα του παιδιού στη λίμνη στο Ξυλιάτο, δεν αποκλείεται να ήθελε να αποπροσανατολίσει τις Αρχές.

Όταν η αστυνομία τον οδήγησε στη λίμνη, εκείνος έδωσε ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για το πως προσπάθησε να απαλλαχθεί από τη σορό του παιδιού. Υπέδειξε στους αστυνομικούς συγκεκριμένο σημείο στη λίμνη όπου, όπως ισχυρίστηκε, πέταξε το τυλιγμένο σε σεντόνι πτώμα του μικρού κοριτσιού. Το έδεσε με πέτρες, είπε αλλά όταν εκείνες υποχώρησαν, ξαναπήρε το πτώμα, το έδωσε καλύτερα και το ξανάριξε στο νερό.

Ωστόσο, οι κυπριακές Αρχές δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο το πτώμα του παιδιού να μη βρίσκεται στη λίμνη που υπέδειξε ο «Ορέστης» και ο 35χρονος να έδωσε ψευδείς πληροφορίες για να αποπροσανατολίσει την έρευνα της Αστυνομίας και να στρέψει το ενδιαφέρον μακριά από το φρεάτιο στο Μιτσερό, όπου έχουν βρεθεί δυο πτώματα και δεν αποκλείεται να υπάρχουν κι άλλα.

Διαβάστε επίσης:

Κύπρος: Φρίκη από τη δράση του serial killer - «Ένιωθα ωραία όταν τις έπνιγα»

Δύσκολες ώρες για τον Κώστα Ευριπιώτη – Η μάχη με τον καρκίνο

Καιρός Πάσχα 2019: «Κλειδώνει»! Ανατροπή και βροχές (photos)

Σχετικές ειδήσεις