ΚΥΠΡΟΣ

Serial killer στην Κύπρο: Εντοπίστηκε στη λίμνη Μεμί η σορός της 6χρονης Sierra

Serial killer στην Κύπρο:  Εντοπίστηκε στη λίμνη Μεμί η σορός της 6χρονης Sierra
H σορός της 6χρονης Σιέρα εντοπίστηκε σε διαφορετικό σημείο από αυτό που είχε υποδείξει προ ημερών ο δολοφόνος

Τέλος στον μακάβριο κύκλο των ερευνών για τα θύματα του 35χρονου Νίκου Μεταξά

Η σορός της μικρούλας Sierra, κόρης της Mary Rose, εντοπίστηκε σήμερα (12/6/2019) γύρω στις 14.00 και ανασύρθηκε από τη λίμνη Μεμί, σύμφωνα με το cyprustime.com.

Από τις 14 Απριλίου οπότε και είχε εντοπιστεί η σορός της μητέρας της άτυχης μικρής και από τη στιγμή που ο Μεταξάς ομολόγησε τη διάπραξη των στυγερών εγκλημάτων του, οι Αρχές είχαν επιδοθεί σε «αγώνα δρόμου» για εντοπισμό όλων των σορών.

Η σορός της μικρής εντοπίστηκε σε βάθος 6 μέτρων στη λίμνη Μεμί, τυλιγμένη σε σεντόνι και δεμένη με τσιμεντομπλόκ, σε κατάσταση σαπωνοποίησης.

Με τον εντοπισμό και της σορού της Sierra, την οποία βρήκαν δύτες της ιδιωτικής εταιρείας Brasal, κλείνει ένας μακάβριος κύκλος, αφού έχουν εντοπιστεί οι σοροί και των 7 θυμάτων του Μεταξά.

Η είδηση επιβεβαιώθηκε στον «Πολίτη Κύπρου» από τον Διευθυντή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Μάρκο Τράγκολα.

Σύμφωνα με το offsite.com.cy, η σορός της 6χρονης Σιέρα εντοπίστηκε σε διαφορετικό σημείο από αυτό που είχε υποδείξει προ ημερών ο καθ` ομολογία κατά συρροή δολοφόνος.

Πληροφορίες, αναφέρουν μετά από πολύωρη ανάκριση σήμερα ο 36χρονος υπέδειξε νεότερο σημείο όπου πέταξε τη σορό της 6χρονης στη λίμνη Μεμί στο Ξυλιάτο.

Στην κατάθεση που είχε δώσει στους ανακριτές, ο Μεταξάς ομολόγησε ότι στραγγάλισε τη μικρή Sierra. Της αφαίρεσε δηλαδή τη ζωή με τον ίδιο τρόπο που είχε σκοτώσει και τη μητέρα της Mary Rose.

Σε δηλώσεις του επιτόπου, στη λίμνη Μεμί, στο Ξυλιάτο, ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Ανδρέας Αγγελίδης ανέφερε ότι έχει διενεργηθεί η αυτοψία της σορού και ότι η νενομισμένη νεκροτομή θα διενεργηθεί σε μεταγενέστερο στάδιο.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

Το χρονικό

Στις 14 Απριλίου 2019 τουρίστες εντόπισαν στο παλιό μεταλλείο στο Μιτσερό ένα πτώμα, ειδοποιώντας τις αρχές.

Μετά την ανάσυρση του πτώματος από το φρεάτειο και τις εξετάσεις που διενεργήθηκαν, διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για την Mary Rose από τις Φιλιππίνες, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν από τον Μάιο του 2018.

Αρχικά, οι αρχές προχώρησαν στη σύλληψη του πρώην συμβίου του θύματος, ωστόσο αφέθηκε ελεύθερος καθώς δεν προέκυψαν στοιχεία εναντίον του.

Τέσσερις μέρες αργότερα, στις 18 Απριλίου η Αστυνομία προχωρεί στη σύλληψη, δύο προσώπων, ενός 30χρονου και ενός 35χρονου.

Την επόμενη μέρα ο 30χρονος αφέθηκε ελεύθερος, ενώ ο 35χρονος παρέμεινε υπό κράτηση.

Στις 20 Απριλίου εντοπίζεται στο Μιτσερό δεύτερο πτώμα, ενώ την επόμενη μέρα ο 35χρονος Νίκος Μεταξάς παραδέχεται στο δικαστήριο ότι πρόκειται για την Arian Palanas Lozano επίσης από τις Φιλιππίνες.

Παράλληλα, παραδέχεται και τη δολοφονία της Mary Rose, αλλά και της 6χρονης κόρης της Sierra, το πτώμα της οποίας πέταξε σε λίμνη στο Ξυλιάτο.

Στις 25 Απριλίου εντοπίζεται άλλο ένα πτώμα στο πεδίο βολής στην Ορούντα, μετά από υπόδειξη του 35χρονου.

Πρόκειται για την Κάτχα Ανού από το Νεπάλ, την δολοφονία της οποίας επίσης παραδέχθηκε.

Παράλληλα, την ίδια ημέρα ο Νίκος Μεταξάς αιφνιδιάζοντας τους πάντες, προχώρησε στην παραδοχή τριών ακόμη δολοφονιών.

Της Maricar Valdez από τις Φιλιππίνες, της Livia Florentina και της κόρης της Elena Natalia από τη Ρουμανία.

Σύμφωνα με την ομολογία του 35χρονου, αφού τις σκότωσε, τις έβαλε μέσα σε βαλίτσες τις οποίες πέταξε στην Κόκκινη Λίμνη στο Μιτσερό.

Διαβάστε επίσης:

Ο Καλλιάνος προειδοποιεί: Έρχεται θερμή εισβολή – Πού θα φτάσει η θερμοκρασία

Επιστολή - «βόμβα» Αγγελή για την υπόθεση Novartis: Εμπλέκει υπουργό της κυβέρνησης

Σχετικές ειδήσεις