ME TO N & ME TO Σ

Θέμη, το κεφάλι σου χτύπα… Στον τοίχο!

Θέμη, το κεφάλι σου χτύπα… Στον τοίχο!
Intime News

Τα γραπτά μένουν. Κι ας μην είναι πια γραμμένα στο χαρτί. Κάθε φορά που τα ΜΜΕ κρέμαγαν στα μανταλάκια τον Θέμη Αδαμαντίδη, για το πάθος του με τον τζόγο κι ό,τι άλλο, ένιωθα την ανάγκη να τον υποστηρίξω.

Γιατί το τι θα κάνει ο καθένας με τη ζωή του, τα λεφτά του, τον εαυτό του είναι δική του δουλειά. Εμείς περισσεύουμε… Άρα δεν είμαι από αυτούς που περίμενα τον Θέμη και τον κάθε Θέμη στη γωνία. Το αντίθετο.

Από προχθές ο Θέμης κατηγορείται για κάτι που στον δικό μου κώδικα ηθικής είναι ντροπιαστικό. Να σηκώσεις χέρι σε γυναίκα. Την όποια γυναίκα. Της μιας ζωής ή της μιας βραδιάς. Την αγία ή την αμαρτωλή. Την καλύτερη ή τη χειρότερη. Την πιο έντιμη ή την κλέφτρα.

Αν θες να λέγεσαι άντρας δεν χτυπάς ποτέ γυναίκα. Κι ας σου έχει κάνει τα μύρια όσα… Άκουσα τον δικηγόρο του να λέει ότι δεν έγινε ποτέ και τίποτα. Ή πως ο Θέμης έχει πέσει θύμα κλοπής και εκμετάλλευσης σχεδόν από όλες τις γυναίκες που πέρασαν από τη ζωή του. Ας χτυπήσει το κεφάλι του στον τοίχο. Όχι τις γυναίκες. Ποτέ τις γυναίκες… Το βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο είναι ντροπιαστικό. Για τον Θέμη. Όπως κι αν ήταν. Σε όποια κατάσταση. Ό,τι και αν είχε συμβεί μεταξύ τους… Ναι, ο καβγάς και το ταγκό θέλουν δύο… Μάλωσε. Μην χτυπήσεις. Εκεί είναι η κόκκινη γραμμή που δεν πρέπει να περνάει ποτέ κάποιος που θέλει να λέγεται άντρας.

Το να χτυπάς μια γυναίκα είναι ξεφτίλα. Ναι ξεφτίλα.