MEDIA

Μάθε μπαλίτσα από το… Ρακούν_80!

Μάθε μπαλίτσα από το… Ρακούν_80!

Κάθε φορά που παίζουμε με φίλους παιχνίδι γνώσεων, τρώνε... φρίκη επειδή διαλέγω σχεδόν πάντα «αθλητικά». Και χάνουν!

Του Νίκου Συρίγου

Όταν έμαθα για το Quizbomb, άρχισε να με... τρώει το χέρι μου. Βλέπετε είχε κατηγορία Αθλητικά και κυρίως Ποδόσφαιρο! «Μεγάλε», είπα, «τους άλλους τους κερδίζεις... τζάμπα, για τη χαρά της νίκης, δεν θα παίξεις τώρα που μπορείς να κερδίσεις χωρίς κλήρωση 500 ευρώ ή 1 iPad mini ή 1 laptop, κάθε εβδομάδα»; Σιγά μην δεν έμπαινα στη μάχη!

Και μπήκα! Για την ακρίβεια πληκτρολόγησα quizbomb.newsbomb.gr, έστειλα SMS γράφοντας ΒΟ στο 54529 (χρέωση 1,24€ με ΦΠΑ/sms) και πήρα κωδικό συμμετοχής. Let’s go!

Πρώτα απ’ όλα μου ’ρθε το εικονίδιο και το «όνομά» μου ως παίκτης: «Ρακούν_80»! Καλός οιωνός. Όπως μαθαίναμε από μικροί: «Τα ρακούν παντού νικούν!».

Κατηγορίες: Βρες τη λέξη (το άφησα για τη Μαυραντζά), Celebrities (Ζαπατίιιινα αγάπη γλυκιά μου!) και ποδόσφαιρο. Εδώ είμαστε! Δεν άργησε να έρθει και ο αντίπαλος. Το θύμα. Μάρτι_63. Μια ζέβρα. Κοριτσάκι μου, τι κάνεις; Ντύθηκες... Γιουβέντους και το παίζεις ειδική! Ξεκινάμε! Σε 14,3’’ έχω απαντήσεις σε έξι ερωτήσεις κι έχω βρει τις πέντε! Άφησα τη μία για να έχει και λίγο αγωνία το ματσάκι... Που ΄σαι Μάρτι; 3/6 και καληνύχτα ζωή... Περαστικά! Μάθε μπαλίτσα από το Ρακούν_80! Τον άρχοντα των δαχτυλιδιών! Τι; Δεν μπήκατε ακόμη;