MEDIA

Το νέο ανανεωμένο Astrology.gr είναι στον αέρα!

Το νέο ανανεωμένο Astrology.gr είναι στον αέρα!

To Astrology.gr κλείνει 6 χρόνια δυναμικής έγκυρης παρουσίας, ανανεώνεται και σας παρουσιάζει το νέο του πρόσωπο.

Η πλούσια θεματολογία του site αναδεικνύεται μέσω του νέου σχεδιασμού του, ο οποίος βασίζεται στην απλότητα και σε καθαρές γραμμές που βοηθούν στην πλοήγηση του αναγνώστη αλλά και στην καλύτερη δυνατή εμφάνιση του περιεχομένου σε όλες τις mobile συσκευές.

Μεγάλη έμφαση δίνεται στο πρωτογενές video περιεχόμενο του AstroTV: Η Μπέλλα Κυδωνάκη, με την πολύτιμη μακροχρόνια εμπειρία της παρουσιάζει προβλέψεις για όλα τα ζώδια, καθώς και τη νέα διαδικτυακή εκπομπή Bella & Starts, όπου φιλοξενεί αγαπημένους celebrities αποκαλύπτοντας στο κοινό τα αστρολογικά μυστικά τους. Ο Γιάννης Ριζόπουλος, ειδήμων της Πολιτικής Αστρολογίας, εξηγεί και μοιράζεται όλο το παρασκήνιο της πολιτικής επικαιρότητας υπό το πρίσμα των μοναδικών χαρακτηριστικών γνωρισμάτων του κάθε ζωδίου.

Στο ανανεωμένο περιεχόμενο του Astrology.gr, οι χρήστες έχουν επίσης τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν οποιαδήποτε ώρα και στιγμή μια πληθώρα Δωρεάν και εύχρηστων εργαλείων για προσωποποιημένες προβλέψεις, ονειροκρίτη, ερωτικές συναστρίες, αστρολογικούς χάρτες, υπολογισμό ωροσκόπου, Tαρώ και πολλά άλλα, πάντα με την υπογραφή και εγγύηση της κορυφαίας ομάδας του Astrology.gr

Τέλος, όποιος και αν είναι ο βαθμός ενασχόλησης του κοινού με τα ζώδια, στο Astrology.gr του δίνεται η ευκαιρία να αναζητήσει και να έχει πρόσβαση σε μια πληρέστατη θεματολογική βιβλιοθήκη αστρολογικού εκπαιδευτικού υλικού.

Στο Astrology.gr συνδυάζονται τόσο το Χιούμορ, όσο και η σοβαρότητα και η εγκυρότητα, για να γνωρίζετε τα Ζώδια από την καλή αλλά και την ανάποδη.