MEDIA

Red Bull Studios: Jessie Ware Remixed

Red Bull Studios: Jessie Ware Remixed

Eνα τραγούδι. Πέντε πόλεις. Πέντε παραγωγοί. Πέντε remixes.To τραγούδι: «Keep on lying» remixed σε διαφορετικά Red Bull Studios του κόσμου από τους: Preditah, Nina Kraviz, Pional, Tokimonsta και Harry Fraud.

Tα Red Bull Studios στο London Bridge έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια για την Jessie Ware κάτι σαν το δεύτερο σπίτι της. Εκεί, το 2012 ηχογράφησε το ντεμπούτο άλμπουμ της, υποψήφιο για βραβείο Mercury, «Devotion», αλλά και το καινούργιο της «Tough Love», που το ακολούθησε, και έχει πάρει ήδη εξαιρετικές κριτικές.

Σήμερα βρισκόμαστε στην ιδιαίτερα ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ένα μοναδικό πρότζεκτ, σαν μέρος αυτής της σχέσης συνεργασίας των Red Bull Studios με την Jessie, το Jessie Ware: Remixed. Γι' αυτό το project, η Jessie Ware κάλεσε πέντε από τους αγαπημένους της παραγωγούς να κάνουν remix στο ιδιαίτερα συναισθηματικό τραγούδι της «Keep on Lying» σε διαφορετικά Red Bull Studios μέσα σε πέντε μέρες.

Κάθε ένας από τους remixers, που επιλέχτηκαν με το σκεπτικό να εκπροσωπούν διαφορετικά είδη και ξεχωριστούς ήχους, συναντήθηκε με την Jessie σε κάποιο από τα Red Bull Studios, στο Λονδίνο, το Παρίσι, το Άμστερνταμ, την Κοπεγχάγη, τη Νέα Υόρκη για να δουλέψουν μαζί πάνω στα remix. Αποτέλεσμα; Πέντε απίστευτες νέες εκδοχές του «Keep on Lying», κάθε μία από αυτές και μια εντελώς ξεχωριστή προσέγγιση, αλλά και πέντε πολύ ενδιαφέροντα webisodes με υλικό από τα making of κάθε κομματιού.

Με το όνομά του να «παίζει» πολύ τελευταία στην garage/grime κοινότητα, καθώς είναι και tour DJ του ράπερ Skepta, ο συνθέτης και παραγωγός Preditah από το Birmingham συναντήθηκε με την Jessie στα Red Bull Studios του Λονδίνου για να φτιάξουν μια club friendly, garage version του τραγουδιού. Ο Ισπανός παραγωγός, τραγουδιστής και DJ, Pional βρέθηκε στο Παρίσι, στα εκεί Red Bull Studios με την Jessie για μια φρέσκια bass heavy εκδοχή, συνδυάζοντας και το δικό του μελωδικό στιλ.

H Ρωσίδα techno παραγωγός, Nina Kravitz πέταξε ως το Άμστερνταμ, όπου με την Jessie μαζί, έφτιαξαν μια πολύ ωραία μελωδική minimal techno εκδοχή του τραγουδιού, ενώ ο hip hop παραγωγός Harry Fraud συναντήθηκε με την Jessie στα Red Bull Studios της πόλης του της Νέας Υόρκης για μια άλλη, διαφορετική και ενδιαφέρουσα άποψη πάνω στο τραγούδι. Τέλος, η Tokimonsta, DJ και παραγωγός από το Λος Άντζελες, γνωστή για το ξεχωριστό ύφος της σε indie/ electronic / r'n'b και dance μουσικές, επισκέφτηκε τα στούντιο της Κοπεγχάγης με την Jessie για μια πιο r'n'b, electronic διασκευή του «Κeep on Lying».

Ένα remix μαζί με ένα webisode θα ανεβαίνουν για streaming κάθε μέρα από την Δευτέρα 10 Νοεμβρίου στο www.redbullstudios.com στις 10 π.μ. (GMT):

10/11 – Preditah (Λονδίνο)

11/11– Pional (Παρίσι)

12/11 – Nina Kraviz (Άμστερνταμ)

13/11– Tokimonsta (Κοπεγχάγη)

14/11 – Harry Fraud (Νέα Υόρκη)

Σχετικές ειδήσεις