MEDIA

Elif: Αυτόν τον έρωτα ουδείς από τους τηλεθεατές τον περιμένει (Photos)

Elif: Αυτόν τον έρωτα ουδείς από τους τηλεθεατές τον περιμένει (Photos)

Καταιγιστικές οι εξελίξεις στη σειρά, Elif! 

Μπορεί η Μελέκ να έχει περάσει πολλές δυστυχισμένες στιγμές αλλά όλα αυτά θα τα αφήσει στο παρελθόν όταν γνωρίσει ποιος πραγματικά είναι ο Γιουσούφ. Η κοπέλα πρόκειται να τον ερωτευτεί και το δέσιμο που αναπτύσσεται ανάμεσα σε εκείνον και στην Ελίφ κάνει τη Μελέκ να φανταστεί τη ζωή της μαζί του.

Η Μελέκ πείθεται πως ο Γιουσούφ δεν είναι κακός χαρακτήρας και νιώθει άσχημα καθώς όλο αυτό το διάστημα τον κατηγορούσε πως είναι συνεργός της Αρζού. Μάλιστα, όταν ο βιβλιοπώλης αποτρέπει την τελευταία στιγμή τον Σελίμ από το να σκοτώσει την Αρζού και τον Ουμίτ και να βάψει τα χέρια του με αίμα, η Μελέκ σιγουρεύεται για τις προθέσεις του. Ωστόσο, η Μελέκ βλέπει έναν εφιάλτη με τον Γιουσούφ και αναστατώνεται πολύ. Τότε, πηγαίνει να τον συναντήσει προκειμένου να της δώσει απαντήσεις σε κάποια ερωτήματα που τη βασανίζουν.

Ο Γιουσούφ της λέει πως καταλαβαίνει γιατί νιώθει μπερδεμένη. Αποφασίζει να της ανοιχτεί, να της μιλήσει για το παρελθόν του και να της εξομολογηθεί όσα έχουν συμβεί στην οικογένεια του. Της μιλάει για τη γυναίκα του, την κόρη του και την υπόθεση που είχε αναλάβει, αποκαλύπτοντας όλα τα μυστικά του. Η Μελέκ μαθαίνει πως ήταν δικηγόρος και σοκάρεται όταν ακούει για τη δολοφονία της γυναίκας και της κόρης του από έναν νονό της μαφίας με το ψευδώνυμο Καμπούρ.

Η κοπέλα είναι συγκλονισμένη από όσα μαθαίνει, ενώ αργότερα ενημερώνει τον Σελίμ και την Αλιγιέ για το παρελθόν του Γιουσούφ. Η ίδια, όμως, δεν μπορεί να τον βγάλει από το μυαλό της. Μάλιστα, την επόμενη μέρα, η Ελίφ πηγαίνει στο βιβλιοπωλείο και περνάει κάποιες ώρες μαζί του, ενώ η Μελέκ βλέπει μαζί τον Γιουσούφ με την κόρη της και αισθάνεται όμορφα με αυτή την εικόνα.

Η ίδια, στα επόμενα επεισόδια σύμφωνα με το my tv, θα έρθει πολύ κοντά μαζί του και στο πλάι του θα βρει την πραγματική ευτυχία μετά τον θάνατο του Κενάν. Ο Γιουσούφ θα γίνει ο άνθρωπος της Μελέκ και η ίδια τον ερωτεύεται πολύ και ονειρεύεται τη ζωή της μαζί του.