MEDIA

Ελένη Μενεγάκη: Αυτή θα είναι η αντικαταστάτριά της στον Alpha

Ελένη Μενεγάκη: Αυτή θα είναι η αντικαταστάτριά της στον Alpha

Η Ελένη Μενεγάκη ανακοίνωσε το τέλος της από την τηλεόραση του Alpha και οι φήμες έχουν πάρει «φωτιά».

Τέλος εποχής για την Ελένη Μενεγάκη, καθώς η αγαπημένη παρουσιάστρια ανακοίνωσε την αποχώρησή της από τον Alpha και φυσικά ξεκίνησε ήδη η συζήτηση για την αντικαταστάτριά της.

Το μεσημέρι της Πέμπτης, 21 Μαϊού 2020, η Ελένη Μενεγάκη ανακοίνωσε live στην εκπομπή της, ότι αποχωρεί από τον Alpha και τα τηλεοπτικά δρώμενα.

«Από πέρυσι έχω πάρει μία πολύ σοβαρή απόφαση, αυτή η χρονιά μου στον Alpha να είναι η τελευταία (…) Δεν θα με δείτε κάπου την επόμενη σεζόν, γιατί είναι μια ευκαιρία και για μένα να κάνω πράγματα που δεν έκανα, όταν ήμουν πολύ μικρότερη σε ηλικία (…)

Αυτό που ξέρω είναι ότι η επόμενη σεζόν θέλω να με βρει ελεύθερη, θέλω να με βρει να δοκιμάζομαι σε κάτι που δεν έχω ξανακάνει. Και κάποια στιγμή, θέλω να πιστεύω ότι θα τα ξαναπούμε», είπε μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια, που για τριάντα χρόνια δεν έκανε ούτε μία «απουσία» από τους τηλεοπτικούς δέκτες».

Μάλιστα, σε τηλεοπτική πρωινή εκπομπή, η παρουσιάστρια Ιωάννα Μαλέσκου, αποκάλυψε πως ακριβώς έχουν τα πράγματα και αν πρόκειται τελικά να την δούμε του χρόνου στη ζώνη που αφήνει η Ελένη Μενεγάκη.

Συγκεκριμένα, υπάρχει ήδη ένα όνομα που «παίζει» πολύ δυνατά για να αντικαταστήσει την Ελένη Μενεγάκη. Ποιο είναι αυτό;

Μπορείτε να το μάθετε στην παρακάτω gallery:

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα: Το μήνυμα της 34χρονης Ιωάννας μέσα από το νοσοκομείο