MEDIA

Ποιο Bachelor; Ξεκινάει το «Bachelorette» με… καυτή πρωταγωνίστρια!

Ποιο Bachelor; Ξεκινάει το «Bachelorette» με… καυτή πρωταγωνίστρια!

Το ριάλιτι «The Bachelor» ήρθε και στην Ελλάδα, αφού χρόνια υπάρχει στο εξωτερικό, ωστόσο φαίνεται πως υπάρχει και η «έκδοση» με μια καλλονή να αναζητά τον επίδοξο γαμπρό και 20 άνδρες να ερίζουν για την αγάπη της!

Ένα από τα ριάλιτι που έκαναν την εμφάνισή τους τη φετινή σεζόν στην ελληνική τηλεόραση, είναι και το «The Bachelor». Το story έχει ως εξής. Ένας άνδρας πολιορκείται από 20 γυναίκες και στο τέλος θα διαλέξει αυτή που εκείνος θεωρεί πως το ταιριάζει.

Στο εξωτερικό αυτό το format είναι διαδεδομένο εδώ και πολλά χρόνια, μάλιστα έχουν βασιστεί πάνω σε αυτό ακόμα και τηλεοπτικές σειρές, ενώ πρόσφατα υπήρξε και η… ανάποδη έκδοση του παιχνιδιού.

Σε αυτή, μια γυναίκα είναι η βασική πρωταγωνίστρια και 20 άνδρες προσπαθούν να αποσπάσουν την εύνοιά της για να διαλέξει στο τέλος τον εκλεκτό της καρδιάς της! Το όνομα αυτού του format είναι «Bachelorette» και σύντομα θα μπορούν να το δουν κάποιοι στις τηλεοράσεις τους.

Συγκεκριμένα, στο γερμανικό RTL θα ξεκινήσει η προβολή του στις 14 Οκτωβρίου και η «καυτή» πρωταγωνίστρια που θα κληθεί να διαλέξει ανάμεσα σε 20 άνδρες είναι η Μελίσα Νταμίλια.

Πρόκειται για μια 24χρονη Γερμανίδα, από τη Στουτγάρδη, η οποία δηλώνει influencer και ετοιμάζεται να… κάψει καρδιές στο γερμανικό τηλεοπτικό κοινό. Μια ματιά στη σελίδα της στο Instagram, όπου την ακολουθούν πάνω από 420.000 άνθρωποι, θα σας πείσει για την εντυπωσιακή της εμφάνιση…

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός- Χαρδαλιάς: Ενεργοποιείται χάρτης υγειονομικής ασφάλειας με 4 επίπεδα μέτρων